LeukeSpellen.Be

Verzamelen: Zeeschatten, N-Game, Bananen Springen, Shoppen

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Hongerig konijntje

Hongerig konijntje

Behendigheid Spelletjes 3,2 Dit konijntje heeft zo'n trek in wortels dat hij er salto's van gaat maken! Eet je een weg naar de overwinning en verzamel gouden sterren in dit leuke platformspelletje.
HatFall

HatFall

Behendigheid Spelletjes 1,0 Hoeden gaan vallen en mensen zullen falen. Het ligt allemaal aan jou. Wat ga je doen? Ga je onder de hoed staan?
Vlucht met een boodschap

Vlucht met een boodschap

Behendigheid Spelletjes 2,6 Dit meisje heeft een papieren vliegtuigje gevouwen met daarop een wens: ze zou haar moeder zo graag weer eens willen zien. Help haar om het briefje zo ver mogelijk te laten vliegen, en verzamel onderweg sterren, die geld waard zijn. Hiermee kun je later upgrades kopen. Ook de gevouwen, rode kraanvogels zijn extra punten waard: ze vermeerderen tijdelijk alle punten die je verzamelt. In het begin kun je je vliegtuigje nog niet besturen, maar als je wat meer geld hebt verzameld, kun je de optie 'Rudder control' kopen, waarmee het vliegtuigje bestuurbaar wordt. Langzaam kom je dichter bij je bestemming: 1000 meter moet je in totaal afleggen. Succes!
Sushikat op huwelijksreis

Sushikat op huwelijksreis

Behendigheid Spelletjes 2,6 Sushikat is getrouwd! Ook op huwelijksreis wil hij lekker sushi blijven eten. Laat jij hem op de juiste plek vallen, zodat hij de hoeveelheid sushi binnenkrijgt die hij nodig heeft om zijn buik vol te eten?
N-Game

N-Game

Avontuur Spelletjes 2,0 Verzamel zoveel mogelijk goud en ga verder naar het volgende level!
Munten Verzamelen 2

Munten Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes 1,7 Verzamel alle muntjes en vind de uitgang! Maar pas op voor de vijanden!
21 Ballonnen vangen

21 Ballonnen vangen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Kun jij alle ballonnen vangen? De bedoeling is dat je de ballon pakt die dezelfde kleur heeft als het beertje. Ballonnen zijn kwetsbaar, dus je moet ze aan het touwtje pakken, als je er één doorprikt, kost het je je leven. Er zijn ballonnen die extra punten geven en extra levens. Nadeel van ballonnen is dat je last hebt van wind en er zijn ook vlinders die in de weg vliegen. Vlinders mag je niet raken, dan gaan ze dood. Kun jij alle levels volbrengen?
Shoppen

Shoppen

Meisjes Spelletjes 1,5 Raap zoveel mogelijk kadootjes op, denk aan de tijd en blijf in balans.
Roofridders

Roofridders

Behendigheid Spelletjes 1,3 Het doel van dit spel is dat je je kasteel met goud vult, voordat je tegenstander dit zelf doet. Pas op voor de vallende zakken met goud en beroof de wagens om hun goud te plunderen!
Mijnen in Utopia

Mijnen in Utopia

Behendigheid Spelletjes 1,3 Verdien geld in de mijnen van Utopia. Ga op zoek naar erts en verkoop het om geld te verdienen. Soms zul je reparaties moeten uitvoeren of je energie moeten opladen.
Rombenk

Rombenk

Avontuur Spelletjes 0,9 Verzamel alle rommel en gooi deze in de prullenbak om naar de volgende level te gaan.
Bananen Springen

Bananen Springen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Bestuur het aapje en verzamel alle banaantjes in een level om door te gaan.
Duiken

Duiken

Behendigheid Spelletjes 0,6 Duik! Verzamel zeewier en ontwijk de gevaarlijke vissen en obstakels!
Schelpen opduiken

Schelpen opduiken

Avontuur Spelletjes 0,4 Duik naar de bodem en verzamel zoveel mogelijk schelpen voordat je voorraad lucht op is. Op de zuurstofbalk kan je zien hoeveel lucht je nog over hebt. Als je de oppervlakte bereikt, worden je schelpen geteld en krijg je weer lucht voor je volgende duik. Je helpt het milieu een handje door afval te verzamelen, waarvoor je bonuspunten krijgt. Kijk uit voor de haaien, kwallen en sidderalen!
Zeeschatten

Zeeschatten

Avontuur Spelletjes 0,3 Laat je onderzeeer zakken en duik zoveel mogelijk schatten op!

Spelletjes - Verzamelen Little Game