LeukeSpellen.Be

Verzamelen: Zeeschatten, N-Game, Bananen Springen, Shoppen

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Recyclen

Recyclen

Avontuur Spelletjes 0,3 Houd het park netjes en schoon. Gooi alle rotzooi in de juiste prullenbak.
Schat Zoeken

Schat Zoeken

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verzamel de schatten die in de zee verstopt zijn. Let op dat je wel genoeg lucht hebt om te duiken. Verzamel luchtbellen om meer lucht te krijgen. Verzamel zeewier om er leven erbij te krijgen.
Sushikat

Sushikat

Denk Spelletjes 0,2 Deze kat wil graag Sushi eten. Help hem zo veel mogelijk sushi te eten totdat zijn buikje vol is.
Tarzan 2

Tarzan 2

Avontuur Spelletjes 0,2 Je speelt in deze game met Tarzan. Probeer zoveel mogelijk diamanten te verzamelen en pas op dat je niet in het ravijn valt. Aan het einde van het spel is het de bedoeling dat je je vriendin Jane redt.
Groot en Klein

Groot en Klein

Denk Spelletjes 0,2 Help deze kleine Yogi om het Shanti-volkje dat hoog in de hemel woont, weer gelukkig te maken. De lotussen die zij namelijk al eeuwenlang teelden, bloeien niet meer, waardoor het hele Shanti-rijk niet meer is wat het vroeger was. Succes, kleine Yogi!
Hagedis

Hagedis

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk beestjes op te eten, maar pas op dat je geen bij opeet: die doen pijn aan je tong!
Sushikat 2

Sushikat 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Een hond is ervandoor gegaan met het knuffelbeest van Sushikat. Hij ontsnapt via de lift, en Sushikat is niet groot genoeg om bij de knop te kunnen om de deur te openen. Hij besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en de hond alsnog te kunnen achtervolgen! Zorg dus dat je de kat op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
Eikels Verzamelen

Eikels Verzamelen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel alle eikels om naar het volgende level te gaan. Zorg dat de eekhoorns zoveel mogelijk eikels in 1 keer verzamelen, om extra punten te scoren.
Super Schildpad

Super Schildpad

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel telkens in elke level alle diamenten en bevrijd alle andere schildpadden die gevangen worden gehouden. Je kunt pas na de volgende level als je alle gevangen schildpadden hebt bevrijd.
Kat en Muis

Kat en Muis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verzamel alle stukken kaas en zorg dat de katten je niet te pakken krijgen. Pas op dat je geen gif gaat eten!
Knopen Verzamelen

Knopen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd alle knopen te verzamelen.
Taartjes Verzamelen 2

Taartjes Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes ? Al jouw taartjes zijn gestolen. Probeer ze terug te krijgen voordat ze opgegeten worden.
Sterren Verzamelen 11

Sterren Verzamelen 11

Behendigheid Spelletjes ? Kirsten probeert de sterren in de hemel aan te raken maar dat lukt alleen niet. Haar spiegelbeeld denkt daar echter anders over en laat zien dat het wel degelijk lukt..
Sterren Pakken

Sterren Pakken

Behendigheid Spelletjes ? Help de beer om alle sterretjes te verzamelen zonder aangereden te worden.
Kirbys Sterren

Kirbys Sterren

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Kirby alle sterren te verzamelen. Er komen ook vijanden hangende aan ballonnen voorbij, maar die kan je neer laten storten door de ballonnen lek te prikken.
Noodles Verzamelen

Noodles Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk noodles te verzamelen voordat de tijd voorbij is.
Nevermore 2

Nevermore 2

Avontuur Spelletjes ? Olek is eropuit gestuurd om een schat te zoeken, die in een oude mijn ligt verstopt. Het mannetje moet allerlei hindernissen nemen, voordat hij uiteindelijk zijn doel bereikt. Reis met Olek door Nevermore, en help hem om de schat te vinden!
Bob Stenenverzamelaar

Bob Stenenverzamelaar

Denk Spelletjes ? Verzamel zo snel mogelijk zo veel mogelijk kristallen om de beste score te halen!
Sushikats grote parade

Sushikats grote parade

Behendigheid Spelletjes ? Er is een grote optocht in de stad en Sushikat is in alle drukte zijn vriendinnetje kwijtgeraakt! Dan ziet hij haar hangen, ergens hoog boven hem. Dat wordt een hele uitdaging om haar weer terug te krijgen. Sushikat besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en haar te kunnen pakken. Zorg dus dat je hem op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
Vriendjes op de wip

Vriendjes op de wip

Behendigheid Spelletjes ? Deze kat en hond zitten op een wip, en om beurten springen ze. Zorg dat ze zo veel mogelijk energie en punten krijgen, door stukken taart, botten, visjes, taartjes, sandwiches en worstjes uit de lucht te plukken. De hartjes geven optimale energie en zijn ook nog eens bonuspunten waard. Laat ze op het juiste moment springen voor een maximale score!
Eendjes Verzamelen 2

Eendjes Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit grappige Kermis spelletje. Probeer zoveel mogelijk eendjes te verzamelen en vervolgens zoveel mogelijk eendjes omver te schieten.
Blijf uit de Waterval

Blijf uit de Waterval

Behendigheid Spelletjes ? Help het paarse poppetje om uit de buurt te blijven van de bovenkant van het scherm, en om snel beneden te komen. Ondertussen kan je allerlei bonussen verdienen.
Engeltje daalt af

Engeltje daalt af

Behendigheid Spelletjes ? Dit engeltje is op weg naar de aarde. Help haar om onderweg zoveel mogelijk fruit en bloemen te verzamelen. Wanneer je op een plateautje terechtkomt, stuiter je weer terug omhoog, waardoor je nog meer tijd hebt om punten te verzamelen.
Sterren Verzamelen 6

Sterren Verzamelen 6

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle sterren om nieuwe deuren te ontdekken en zo het spel uit te spelen.
Gek op kool

Gek op kool

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn heeft altijd honger en is gek op kool! De bange kooltjes verstoppen zich achter schuifdeuren, maar deze kan het konijn openmaken door op knoppen te drukken. Ook kan hij wortels op deze knoppen laten vallen, om de deurtjes te openen. Zorg jij dat het konijn zijn honger stilt? Een vertaling van de waarschuwing in het spel: in het echt kan kool schadelijk zijn voor je konijn, we raden het dus af om je konijn thuis kool te voeren.
Verloren familie

Verloren familie

Behendigheid Spelletjes ? Snap jij het nog? Je bestaat, maar toch ook weer niet helemaal. Je hoort en ziet je familieleden, en zij horen jou maar ze zien je niet. Je bent... een geest. Je familie begint je langzaam te vergeten en dat doet pijn. Probeer hier iets aan te doen, zodat je familieleden weer aan je gaan denken en je langzaam weer een plekje inneemt in de hoofden van je vrouw, je volwassen zoon, je baby en je oude vader. Win je familieleden terug door ze hartjes te laten verzamelen! Hiervoor zul je ze wel een hoop gevaren moeten laten trotseren, maar dat is het je vast wel waard... Veel plezier met dit ontzettend leuke en originele spelletje!
Bill de demon

Bill de demon

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben jij Billy, een kleine demon met een grote mond en een nog grotere honger. Je kunt schreeuwen om monsters te verlammen en sommige muren af te breken, maar van schreeuwen krijg je nog sneller honger. Ga heel dicht bij een ziel staan om hem te verslinden en je honger te verzadigen. Probeer tot de negende kring van de hel te komen om een handtekening van de duivel te krijgen. Succes!
Sterren vangen 2

Sterren vangen 2

Denk Spelletjes ? Probeer alle gele sterren te verzamelen door de bal in de juiste richting te schieten. In ieder level gebeurt dit weer op een andere manier, zie hiervoor de instructies binnen de game.
Ruimtekatapult

Ruimtekatapult

Behendigheid Spelletjes ? Met deze speciale, buitenaardse katapult kun jij bommen lanceren om zo een reactor te vernietigen. Raak je alle sterren, dan mag je door naar het volgende level. Uiteraard worden de levels steeds lastiger en dus uitdagender, dus er komt wel de nodige behendigheid bij kijken. Succes!

Spelletjes - Verzamelen Little Game