LeukeSpellen.Be

Verzamelen: Zeeschatten, N-Game, Bananen Springen, Shoppen

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Youda Fairy

Youda Fairy

Behendigheid Spelletjes ? De bostovenaar heeft een opvolger nodig. Leer zijn bosmagie en creëer de feeën die je verder helpen je weg te vinden door bos.
Sterren Verzamelen 2

Sterren Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de sterren door van platform naar platform te springen. Veel plezier!
Bugs Bunny's Worteljacht

Bugs Bunny's Worteljacht

Avontuur Spelletjes ? De wortelwagen heeft zijn vracht verloren! Help Bugs alle wortelen te verzamelen die van de vrachtwagen zijn gevallen. Als er vijanden verschijnen, kan je over ze heen springen, bovenop ze springen. Veel plezier!
Baby Bubbels

Baby Bubbels

Kids Spelletjes ? Dit schattige kleine meisje wil graag met haar knuffeldieren spelen. Klik op de bubbels en geef haar het speelgoed waar zij om vraagt.
Buitenaardse besmetting

Buitenaardse besmetting

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een buitenaards virus en jij hebt twee doelen: jouw hoeveelheid slijm vergroten en ervoor zorgen dat 100% van de cellen van deze mens besmet raken. Spuug slijm over de cel, wacht tot de cel groeit en je hoeveelheid slijm ook, en zorg dat je daarna het slijm weer terugkrijgt. Je kunt alleen cellen besmetten die kleiner zijn dan jijzelf.
Kirby's Sterrenverzamelaar

Kirby's Sterrenverzamelaar

Behendigheid Spelletjes ? Level 1: verzamel de sterren die in groepen op je af komen, en kijk uit voor de vijanden. De hoeden helpen je een eindje verder. Level 2: verzamel sterren en schiet vijanden neer. Zorg dat je sterrental boven de 0 blijft, en hou de eindbaas goed in de gaten!
De weg naar Honingland

De weg naar Honingland

Avontuur Spelletjes ? Robbie de bij wil graag naar Honingland maar hij weet de weg niet. Help andere dieren om zo de weg naar Honingland te vinden! Ieder level bevat weer een andere, leuke opdracht.
Stuiter Beestje

Stuiter Beestje

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met het lieveheersbeestje zover mogelijk te stuiteren voor zoveel mogelijk punten. Stuiter op bijen en bloemen voor extra bonuspunten.
Mr Walters

Mr Walters

Avontuur Spelletjes ? Probeer om telkens alle wortelen te verzamelen en vervolgens de lift op te zoeken naar de volgende level.
Red het hart

Red het hart

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat het hartje uit handen van de vijandige monsters blijft: haal het eerst op, en houd het daarna bij je. Spring van platform naar platform en blijf de monsters ontwijken!
Dromenland

Dromenland

Avontuur Spelletjes ? Help het kleine zwarte schaap dromen verzamelen in dromenland.
Nooit Meer

Nooit Meer

Avontuur Spelletjes ? Verzamel de muntjes en loop de levels door. Pas op dat je niet in het ravijn valt!
Bananen Verzamelen 2

Bananen Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Kristallencrisis

Kristallencrisis

Behendigheid Spelletjes ? Je rent door een verraderlijk labirint waarin je zo veel mogelijk kristallen moet verzamelen. Beklim ladders en spring op platformen om zo gelanceerd te worden. Gele platformen zijn veilig, blauwe platformen ook: deze werken als een soort transportband. Spijkerplatformen zijn gevaarlijk: ze doorboren je! Ook de paarse platformen zijn riskant, want ze storten in. De rode platformen kunnen nuttig zijn, maar ook verraderlijk: je zakt er namelijk doorheen.
Miljonair zonder handen 2

Miljonair zonder handen 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Miljonair zonder handen'. Wat ben je liever: arm met handen, of rijk zonder handen? Wie weet is een compromis tussen beide opties wel mogelijk: rijk mèt handen! Als je snel bent, lukt het je misschien om alle naar beneden dwarrelende biljetten te grijpen voordat het mes naar beneden valt. Want wanneer jouw arm onder de guillotine hangt terwijl het mes naar beneden komt... dan wordt het één groot bloedbad. Niet echt iets waar je op zit te wachten, of niet? Je kunt ook beschermende spullen pakken: een soort harnas voor je hand. Word je geraakt wanneer je dit harnas draagt, dan heb je nog steeds je hand. Je harnas ben je daarna wel kwijt, maar wie weet kun je weer een nieuwe pakken.
Taartjes Verzamelen

Taartjes Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Help onze gele vriend aan zijn geliefde stukje taart te komen.
Held Nero

Held Nero

Behendigheid Spelletjes ? UFO's vallen de aarde aan, gebruik superhero Nero om de mensen uit de brandende gebouwen te redden.
Nanotank

Nanotank

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je tank door het minilevel heen, om naar de uitgang te komen. Verzamel sterren om bonussen en extra's te verzamelen. Gebruik je kanon om weg te komen wanneer je vast komt te zitten, of wanneer je op een nieuwe plek verder wilt gaan!
Kulkis 1.5

Kulkis 1.5

Denk Spelletjes ? Help dit bolletje om zich een weg te banen door dit labyrint vol interessante voorwerpen maar ook gevaren. De sleutels geven toegang tot de volgende ruimte, dus die moet hij in ieder geval te pakken zien te krijgen. Het bolletje verandert van kleur wanneer het tegen een verfklodder aan komt: rood of blauw. Het kan alleen blokjes van dezelfde kleur laten verdwijnen, dus je moet op tijd wisselen. Ook de stuitersnelheid van het bolletje kun je aanpassen, afhankelijk van wat zich naast, onder of boven hem bevindt. Een uitdagend en daardoor behoorlijk verslavend spelletje!
Slaapkonijn

Slaapkonijn

Avontuur Spelletjes ? Dit konijn is aan het slaapwandelen. Maak het wakker voordat het wordt gepakt door één van de enge monsters! Ga op zoek naar de verborgen grotten waar mooie voorwerpen op je liggen te wachten. Hiermee kun je het konijn nog beter wakker maken!
Sterren Verzamelen 8

Sterren Verzamelen 8

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle sterren om naar de volgende wereld te gaan.
Ontsnapte cadeautjes

Ontsnapte cadeautjes

Kerst Spelletjes ? Alle kerstcadeautjes van de kerstman zijn ontsnapt, probeer ze allemaal weer te vangen!
Bananen Verzamelen

Bananen Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle bananen, maak salto's, stuiter en vlieg door deze hindernisbaan vol bananen! En zorg ervoor dat je de finish hebt bereikt voordat de tijd op is.
Sterren Verzamelen 5

Sterren Verzamelen 5

Avontuur Spelletjes ? Stuiter de levels door op een stuiterbal maar pas op voor cactussen en andere scherpe obstakels.
Plankton Verzamelen

Plankton Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Je vader denkt dat je een grote nietsnut bent en om te bewijzen dat dat niet zo is ga je op zoek naar de legendarische koraal kroon. Verzamel plankton om genoeg punten te krijgen voor de volgende level.
Weg uit de kerker

Weg uit de kerker

Denk Spelletjes ? Zorg dat de avonturier telkens de sleutel te pakken krijgt, zodat hij uit de kerker kan ontsnappen! De sleutel hangt aan één of meerdere kettingen, die jij door kunt knippen. Doe je dit in de juiste volgorde, dan raakt de sleutel zo veel mogelijk muntjes, waardoor je score verhoogt.
Held onder water

Held onder water

Avontuur Spelletjes ? Er zijn duikers verdwenen onder water en jij, met je gele onderzeeërtje, gaat naar ze op zoek. Deze zoektocht is niet zonder gevaar: zodra een laserstraal je raakt, is het voorbij! De meeste zwarte rotsen zijn hard, maar in ieder level zit ook een geheime ruimte, die je kunt bereiken door 'door' de rotsen heen te varen: zo kom je in geheime ruimtes. Je kunt gebruik maken van de witte 'resize'-vlakken om kleiner of groter te worden en zo op onbereikbare plekken te kunnen komen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken om bonuslevels vrij te spelen!
Beroep: inbreker

Beroep: inbreker

Behendigheid Spelletjes ? Stiekem wel eens willen weten hoe het is om een inbreker te zijn? Speel dan dit spel en ga aan de slag in een huis, in een museum en uiteindelijk zelfs in een goed beveiligde bank. Verzamel sieraden, zakken met geld en andere kostbaarheden om je level te voltooien. Het wordt uiteraard steeds lastiger dus je zult sneller, behendiger en vindingrijker moeten worden om met een zak vol buit naar huis te gaan!
Kristallen Verzamelen

Kristallen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel genoeg kristallen om naar de volgende level te gaan. Ga met je muis over een komeet of teken een lijn om 2 of meer dezelfde planeten, om zoveel mogelijk kristallen te kunnen verzamelen. Als je 2 verschillende planeten combineert ontstaat er een zwart gat.
Ballen Linken 2

Ballen Linken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor om alle balletjes dezelfde kleur te geven als de grote bal in het midden. Als je 2 kleine balletjes vandezelfde kleur hebt, en je sleept ze tegen een 3e bal aan die een andere kleur heeft dan krijgt die bal de kleur van die 2 ballen.

Spelletjes - Verzamelen Little Game