LeukeSpellen.Be

Verzorgen: Baby Verzorgen, Virtual Pet Game, Dino Babies, Verzorg je Kat

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Draakje

Draakje

Meisjes Spelletjes 1,5 Het is zeker niet makkelijk om voor draakjes te zorgen. Het zijn peuters die vuur spuwen. Kun jij deze schattige hagedis aan? Geef hem eten en zorg ervoor dat het wasuurtje niet veranderd in een totale chaos in dit schattige management- en simulatiespel.
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Meisjes Spelletjes 3,6 Je bent de baas van een kinderdag verblijf. Verzorg de baby's en zorg ervoor dat ze het na hun zin hebben.
Baby Verzorgen

Baby Verzorgen

Avontuur Spelletjes 3,4 Zorg goed voor de drieling zodat hun ouders kunnen slapen.
Baby Verzorgen 3

Baby Verzorgen 3

Meisjes Spelletjes 2,9 Verzorg deze baby zo goed mogelijk. Maar let op dat je zelf ook genoeg eten en slaap krijgt.
Kinderen Verzorgen

Kinderen Verzorgen

Meisjes Spelletjes 2,8 Zorg dat de kinderen goed hun tanden poetsen en dat ze vervolgens lekker fris aan de dag beginnen.
Baby Verzorgen 2

Baby Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Waar komen baby's toch vandaan? Uit de babyfabriek natuurlijk! En jij bent er de baas! Geef ze een speeltje wat te eten, verschoon ze en maak ze klaar om naar hun nieuwe ouders te gaan.
Baby Zuster

Baby Zuster

Meisjes Spelletjes 2,6 Kleine babytjes verzorgen is een hele verantwoordelijkheid! Kan je die aan?
Gelukkige Baby

Gelukkige Baby

Meisjes Spelletjes 2,4 Zorg dat de baby gelukkig wordt en gelukkig blijft. Maak hem blij door allerlei voorwerpen aan te klikken.
Huisdieren Verzorgen

Huisdieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jouw huisdiertje het katje, puppy en de pony hebben dringend je aandacht nodig. Verzorg ze goed door te geven wat ze willen hebben.
Dokter Daisy

Dokter Daisy

Meisjes Spelletjes 2,2 Dierenarts Daisy gaat leren hoe ze dieren moet behandelen. De eerste dag van haar werk kan moeilijk zijn, maar met jouw hulp kan deze jonge dierenarts het vast wel aan!
Verzorg je Huisdieren

Verzorg je Huisdieren

Behendigheid Spelletjes 2,1 Zorg goed voor je huisdieren. Lukt jouw dit?
Huisdieren Verzorgen 2

Huisdieren Verzorgen 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Zorg goed voor je lieve huisdieren! Hoe lang kun jij je puppy, poesje, hamster en konijn gelukkig houden?
Dieren Verzorgen

Dieren Verzorgen

Behendigheid Spelletjes 1,5 Voed de dieren op de boerderij zodat ze niet verhongeren en zodat de ganzen eieren kunnen leggen. De eieren en andere producten kan je verkopen op de markt. Je kan ook dieren erbij kopen.
Barbie dierendokter

Barbie dierendokter

Meisjes Spelletjes 1,4 Een leuk en mooi getekend spel, waarin jij, als dierenarts, Barbie kunt helpen om jonge dieren in hun natuurlijke omgeving te vinden en te genezen. Geef alle dieren de behandeling die ze nodig hebben. Reis naar China om daar voor kleine panda's te zorgen, ga naar India om daar sneeuwluipaarden te redden, en bezoek Groenland om daar baby-ijsberen te verzorgen. Sommige wilde dieren verstoppen zich graag, dus je moet goed je best doen om ze allemaal te vinden!
Dino Babies

Dino Babies

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer om de dino babies te helpen die in het nest liggen door de goede producten naar de diertjes te brengen
Koe Melken

Koe Melken

Behendigheid Spelletjes 0,8 Melk deze koeien en zorg ervoor dat de uiers niet overbelast worden met melk.
Trimsalon

Trimsalon

Meisjes Spelletjes 0,7 Vandaag werk je voor het eerst in deze trimsalon. Het is jouw taak om de dieren zo te verzorgen dat ze gezond en schoon blijven. Je kunt dit spel op twee verschillende manieren spelen: 1. De Time Mode, een race tegen de klok waarin je zoveel mogelijk dieren moet verzorgen binnen vier minuten; 2. De Free Mode, die bestaat uit acht niveaus: wassen, afspoelen, afdrogen, föhnen, borstelen, tandenpoetsen, nagels knippen en het uitkiezen van accessoires.
Fitness Centrum

Fitness Centrum

Denk Spelletjes 0,4 Help de klanten weer slank worden. Breng ze naar de juiste verdieping van het Fitness Centrum en zorg dat ze gaan fitnissen.
Virtual Pet Game

Virtual Pet Game

Avontuur Spelletjes ? Kies een kitten en zorg goed voor hem tot hij volwassen is.
Micro Leven

Micro Leven

Denk Spelletjes ? Zorg goed voor deze kleine wezentjes om naar het volgende level te gaan.
Dieren Verzorgen 2

Dieren Verzorgen 2

Meisjes Spelletjes ? Verzorg de katten en honden die binnen komen. Wacht niet te lang met het verzorgen van de katten en honden want dan lopen ze weer weg.
Bij de kapper

Bij de kapper

Meisjes Spelletjes ? Was en knip de haren van dit meisje, zodat ze er weer mooi uitziet.

Spelletjes - Verzorgen Little Game