LeukeSpellen.Be

Vissen: Vissen 2, Harpoon Lagoon, Space Hunter, Geluksvisser

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Visfeest

Visfeest

Sport Spelletjes 6,7 Deze jonge visser wil vandaag een heleboel vis vangen. Kun jij zorgen dat hij zijn doel bereikt? Pas alleen wel op voor de haaien in dit leuke visspel!
Vissen 2

Vissen 2

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer binnen de tijd zo veel mogelijk vissen te vangen. Pas op voor bliksemschichten en drijvende onderbroeken!!!
Vissers Jongen

Vissers Jongen

Sport Spelletjes 2,0 Probeer om zoveel mogelijke vissen te vangen.
Vissen 7

Vissen 7

Behendigheid Spelletjes 2,0 Probeer genoeg vissen te vangen om naar de volgende level te gaan.
Professioneel Vissen

Professioneel Vissen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Ga op jacht naar grote vissen in dit leuke spel! Laat je hengel zakken en probeer deze op het juiste moment weer naar boven te halen. Als je dit nauwkeurig genoeg doet, kun je de vis vangen. Haal het doel in ieder level zoals aangegeven, zodat je naar het volgende level door kunt gaan!
Harpoon Lagoon

Harpoon Lagoon

Behendigheid Spelletjes 0,7 Deze visser gebruikt een harpoen om te vissen. Zorg dat hij zo veel mogelijk vissen binnenhaalt!
Lekker vissen

Lekker vissen

Behendigheid Spelletjes 0,6 Een rustgevend spelletje waarin je een plekje aan een meertje mag zoeken om je hengel uit te werpen. Let goed op wanneer je beet hebt en haal de meest uiteenlopende vissen binnen!
Geluksvisser

Geluksvisser

Behendigheid Spelletjes 0,5 Je bent een visser en moet ervoor zorgen dat je alle vissen vangt.
Space Hunter

Space Hunter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit visspelletje alle goede vissen naar boven te halen!
Stoere vis

Stoere vis

Avontuur Spelletjes ? Een grote vis speelt de hoofdrol in dit behendigheidsspel. Hij moet allerlei opdrachten opvoeren, zoals bananen pakken en door een hoepel springen. Voer alle opdrachten binnen de tijd uit om naar het volgende level door te kunnen gaan!
Vissen 5

Vissen 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen in 2 minuten.
Dozen hengelen

Dozen hengelen

Behendigheid Spelletjes ? Jij werkt bij de FBI, en hebt deze keer een wel heel bijzondere opdracht gekregen: dozen opvissen uit de rivier. Je doet dit vanaf een bootje, met behulp van een vishengel. Kijk uit dat de spanning van je lijn goed blijft, anders knapt deze. Zorg dat je alle dozen binnen hebt gehaald voordat de tijd om is!
Xtreem Vissen

Xtreem Vissen

Sport Spelletjes ? In dit leuke visspel werp je je lokaas zo ver mogelijk in de zee, om zo veel mogelijk vissen te vangen. Eerst moet je in de lucht zo veel mogelijk vogeltjes zien te raken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer je je aas kunt upgraden. Hiermee wordt het aantal vissen dat je kunt vangen weer groter. Sommige vissen kun namelijk je alleen met speciaal aas vangen, waarvoor een upgrade nodig is. Probeer dus alleen de vissen te vangen waar je het geschikte aas voor hebt!
Albatros

Albatros

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om zover mogelijk te vliegen. Door vis te eten krijg je weer energie, maar pas op voor de haaien en vissersnetten.
Vissen 3

Vissen 3

Sport Spelletjes ? Vang binnen de tijd zoveel mogelijk vissen.
Vissen 6

Vissen 6

Behendigheid Spelletjes ? Waarom vissen op de oude manier. Pak wat dynamiet en wat hongerige katten en stop hun in een boot op een meer. Probeer dan zoveel mogelijk vis te vangen.
Duikende visser

Duikende visser

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een visser, die op een bootje op de oceaan dobbert. In het water zwemmen allerlei vreemde vissen, die je vangt door ernaartoe te zwemmen en dan op ze te schieten, wanneer je bij ze in de buurt bent. Zo verzamel je punten, waarmee je upgrades kunt uitvoeren om nòg meer vissen te kunnen vangen!

Spelletjes - Vissen Little Game