LeukeSpellen.Be

Voetballen: Voetballen 4, Mini Voetbal, Voetballen 6, Blessuretijd

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
EK 2008

EK 2008

Sport Spelletjes 2,0 Probeer om Europees kampioen te worden in dit EK voetbalspel.
World Striker 2014

World Striker 2014

Sport Spelletjes 2,0 Het WK 2014 in Brazilië staat voor de deur! Speel daarom dit realistische en leuke WK-spel. Kies je landenteam en bekijk in welke poule je bent ingedeeld. Dan kan het kampioenschap beginnen! Ga tot het uiterste en zorg dat jouw team met die beker naar huis gaat!
WK 2006

WK 2006

Sport Spelletjes 1,8 Kan jij wereld kampioen worden in deze voetbal competitie. Je kunt een keuze maken uit 16 landen.
Blessuretijd

Blessuretijd

Sport Spelletjes 1,6 Ren over het veld en zorg dat de scheidsrechter je niet in de gaten krijgt.
Tafelvoetbal 2

Tafelvoetbal 2

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer als eerste 3 doelpunten te maken met dit tafelvoetbal spel.
Tafelvoetbal DX

Tafelvoetbal DX

Sport Spelletjes 1,5 Heb jij zin in een potje tafelvoetbal? Kies je favoriete team en speel tegen de drie teams die de computer uitzoekt. Scoor zo veel doelpunten als je kunt en win het toernooi! Veel plezier!
The Champions

The Champions

Sport Spelletjes 1,0 Speel een potje voetbal in de Champions League finale van 2007.
Dierenvoetbal

Dierenvoetbal

Sport Spelletjes 0,9 Deze honden en katten vormen samen een voetbalteam. Help jij ze om de wedstrijd te winnen?
Kwade scheids

Kwade scheids

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
De kampioenen 4

De kampioenen 4

Sport Spelletjes 0,7 Met jouw voetbalteam doe je mee aan kampioenschappen over de hele wereld! Gaan jullie ook dit kampioenschap weer winnen? Tip: ga dichtbij de keeper van de tegenstander staan, geef dan een pass en schiet.
Kop 'm erin

Kop 'm erin

Sport Spelletjes 0,6 Probeer al koppend zoveel mogelijk punten te scoren! Deze game kan je in verschillende modes spelen: Championship (tegen andere teams), League (tegen alle teams in de liga), 2 Players (tegen een andere speler op dezelfde computer) en Training (om nieuwe technieken te leren).
Waterpolo

Waterpolo

Sport Spelletjes 0,4 Probeer kampioen met waterpolo te worden.
Skyline soccer

Skyline soccer

Sport Spelletjes 0,4 Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad. Probeer de sterren en ballonnen te raken, en zorg dat je wat heldendaden verricht!
Zombievoetbal

Zombievoetbal

Sport Spelletjes 0,4 Weet je wat zombies graag doen? Voetballen met schedels. Ja, het is misschien moeilijk om je zoiets lugubers voor te stellen, maar speel dit spel maar eens om te zien hoe dat eraan toegaat. Help jij de zombie om ervoor te zorgen dat de schedel in het doel belandt?
Overkoppen

Overkoppen

Sport Spelletjes 0,2 Probeer zo vaak mogelijk over te koppen met de voetbal.
Goooaaal!

Goooaaal!

Sport Spelletjes 0,2 De titel van dit spel heeft weinig uitleg nodig: zorg dat je scoort, het ene doelpunt na het andere! Als je de beker wilt winnen, zul je alle voetbalwedstrijden moeten winnen: zelfs gelijkspel wordt beschouwd als verlies, dus de regels zijn streng. Zorg dat je in topvorm bent en poeier de ene bal na de andere in de goal!
Bola Wereldwedstrijd

Bola Wereldwedstrijd

Sport Spelletjes 0,1 Neem deel aan een internationaal voetbaltoernooi met echte teams en spelers! Je kunt uit meer dan 50 landen wereldwijd kiezen om te vertegenwoordigen. Gedurende iedere wedstrijd beschik je over de mogelijkheid te schieten, passeren en zijwaarts te tackelen. Maak gebruik van je balvaardigheid om te winnen!
Kwade scheids 2

Kwade scheids 2

Sport Spelletjes 0,1 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Zorg dat je de bal ook in de goal schiet. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Rooney's kopstoten

Rooney's kopstoten

Aktie Spelletjes 0,1 Wanneer voetbalspeler Rooney kwaad wordt, kun je maar beter maken dat je wegkomt: links en rechts deelt hij kopstoten uit! Hoe beter hij de spelers, scheidsrechter en lijnrechter raakt, hoe sneller hij rent. Wanneer je niet op tijd drukt, botst hij met zijn gezicht tegen hun hoofden aan en moet je opnieuw beginnen.
Aniball

Aniball

Sport Spelletjes ? Kies je team en speel een potje voetbal tegen een tegenstander of de computer.
Voetballen 8

Voetballen 8

Sport Spelletjes ? Probeer om van je tegenstander te winnen in dit voetbalspelletje.
Spook Voetbal

Spook Voetbal

Sport Spelletjes ? Speel tegen de mensen of spoken en probeer de wedstrijd te winnen.
Voetballen 11

Voetballen 11

Sport Spelletjes ? Speel alle spellers voorbij en probeer zoveel mogelijk goals te maken.
UEFA Kwartfinale

UEFA Kwartfinale

Behendigheid Spelletjes ? Kies je team en win de Champions League! Jij bestuurt de speler waar het groene rondje omheen staat. Wanneer de keeper de bal in bezit heeft, kun je je speler even niet besturen. Let goed op de 'vermoeidheidsbalk': wanneer deze rood wordt, heeft je speler niet meer voldoende energie om te schieten of om een pass uit te voeren. Hoe verder je komt in de competitie, hoe moeilijker het wordt om je tegenstanders te verslaan. Als je het kampioenschap wint, verdien je 275 bonuspunten!
Goooaaal! EK 2012

Goooaaal! EK 2012

Sport Spelletjes ? Doe het EK 2012 nog eens dunnetjes over op je eigen manier, en kijk of jij met de beker aan de haal kunt gaan! Hiervoor moet je wel alle wedstrijden winnen: zelfs gelijkspel is geen optie, dus doe je best en zorg dat je scoort!
Goooaaal! Legendes

Goooaaal! Legendes

Sport Spelletjes ? Uit de serie 'Goooaaal!'-spelletjes hebben we nu 'Legendes' voor je. Zorg dat je in deze legendarische voetbalwedstrijden zo vaak mogelijk scoort! Als je de beker wilt winnen, zul je alle voetbalwedstrijden moeten winnen: zelfs gelijkspel wordt beschouwd als verlies, dus de regels zijn streng. Maak van jezelf ook een voetballegende in dit leuke voetbalspelletje!

Spelletjes - Voetballen Little Game