LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Vuurjongen en Watermeisje 3. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Vuurjongen en Watermeisje 3

Speel dit spel Schermvullend Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
6,3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Watermeisje en Vuurjongen zijn weer op avontuur, ditmaal in de IJstempel. Ze hebben elkaars hulp nodig om de uitgang te bereiken. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen wanneer ze hindernissen tegenkomen. Vuurjongen glijdt bijvoorbeeld lekker snel door over het ijs, terwijl het ijs het Watermeisje juist vertraagt. Vuurjongen kan de met ijs bedekte hellingen juist weer niet op komen: ze zijn te glad voor hem! Watermeisje wandelt daar zo tegenop. Zij moet weer uitkijken voor de vuurzeeën, en Waterjongen kan op zijn beurt niet door het water lopen. Dit kan wel in ijs veranderen wanneer Watermeisje op de knop drukt die het blauwe licht aandoet, en zo kan Vuurjongen er weer overheen. Omgekeerd kan Vuurjongen het ijs laten smelten door op de knop te drukken die de rode lamp aandoet. Vuurjongen en Watermeisje kunnen allebei niet springen wanneer ze op het ijs staan. Zorg dat beide vriendjes alle levels halen, en hierbij zo veel mogelijk diamanten verzamelen!

Spelbesturing

Gebruik WAD om het Watermeisje te verplaatsen en de pijltjestoetsen om de Vuurjongen te verplaatsen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="https://html5.gamedistribution.com/f3a6e1ac0a77412289cbac47658b2b68/" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Vuurjongen en Watermeisje 3 Little Game