LeukeSpellen.Be

Weg Aanleggen: Circuit aanleggen, Waterleiding Aanleggen, Waterleiding Aanleggen 2, Brandweerman

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Puzzelbal

Puzzelbal

Denk Spelletjes ? De klok tikt! Kun jij de bal in het gaatje krijgen voordat de tijd om is?
Waterleiding Aanleggen

Waterleiding Aanleggen

Denk Spelletjes 1,0 Leg een leiding naar de koeien en de planten en pomp er water door. Doe dit zo snel mogelijk anders verdroogt het vee en de planten.
Puzzelen met water 3

Puzzelen met water 3

Denk Spelletjes 2,6 Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Boerderijen en wegen

Boerderijen en wegen

Denk Spelletjes 2,4 Verbind al deze geïsoleerde boerderijen met elkaar, door de wegen op een logische manier aan te sluiten. Zo kunnen de boeren tenminste bij elkaar op bezoek!
Puzzelen met water

Puzzelen met water

Denk Spelletjes 1,3 Leg waterleidingen aan om de juiste hoeveelheid water in de juiste bak te krijgen.
Waterleiding Aanleggen 2

Waterleiding Aanleggen 2

Denk Spelletjes 0,2 Sluit de leiding aan zodat het water erdoorheen kan stromen.
Lichtbox

Lichtbox

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om alle lampjes en leidingen aangesloten te krijgen op de energiebron.
Aansluitende weg

Aansluitende weg

Denk Spelletjes 0,1 Gebruik de stukjes weg aan de linker kant van de het scherm om een straat van de garage naar het huis te bouwen. Gebruik de bom om verkeerd geplaatste stukken op te blazen en zorg ervoor dat de straat klaar is voordat je tijd om is! Veel plezier!
Gloeilampen Aansluiten

Gloeilampen Aansluiten

Denk Spelletjes 0,1 Sluit de gloeilampen op de correcte manier aan. Het nummer op de gloeilamp geeft aan hoeveel draadjes je moet aan sluiten voordat de lamp gaat branden. Als je teveel draden aansluit, branden de lampen door.
Weg Aanleggen 3

Weg Aanleggen 3

Denk Spelletjes ? Het doel van dit spel is om de blauwe bal over alle vakken van het veld te laten bewegen. Klik op een vak om daar de blauwe bal te plaatsen. klik vervolgens op de richting waarin je de blauwe bal wil laten bewegen. De bal zal doorgaan tot hij een obstakel raakt.
Hot Pipes

Hot Pipes

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een leiding aanlegt!
Red de plant

Red de plant

Denk Spelletjes ? Gebruik de stukken buis om binnen de tijd een leiding tussen het watervat en de plant te leggen. Als de tijd op is, begint het water te lopen en kun je niets meer veranderen. Veel plezier en red de plant!
Moebius

Moebius

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een gesloten circuit te maken van de buizen die op het speelveld liggen. Let erop dat niet het hele scherm vol ligt want dan is het spel voorbij.
Flash Pipes

Flash Pipes

Denk Spelletjes ? Probeer om de puzzel af te maken door waterleidingen aan te leggen.
Puzzelen met water 2

Puzzelen met water 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Tankstation

Tankstation

Denk Spelletjes ? Probeer om de scooters van benzine te voorzien doormiddel van het goed aanleggen van de leidingen.
Robots op grote hoogte

Robots op grote hoogte

Denk Spelletjes ? Welkom in de toekomst! In de bouw werken geen bouwvakkers meer, maar robots, die foutloos en efficiënt werken. Wel hebben ze een nadeel: ze hebben geen hoogtevrees en kunnen dus zo de diepte in storten. Daarom stuur je wat oudere robots de hoogte in, om de zaak wat veiliger te maken en moeren te verzamelen. Ze kunnen zich van platform naar platform verplaatsen met een soort oranje stralen, die je kunt weghalen om ze op een andere plek weer te plaatsen. De robot slaat deze stralen op in zijn batterij maar er is slechts beperkt plaats in deze batterij. Je kunt dus geen oneindig aantal stralen meenemen. Zorg dat je stralen meeneemt in de lengtes die je ook nog nodig zult hebben.
Brandweerman

Brandweerman

Denk Spelletjes ? Help de brandweerman door een waterleiding aan te leggen, voordat het huis in de fik vliegt !
Dating Machine

Dating Machine

Denk Spelletjes ? Match de koppels met de rode hartjes met elkaar door de pijplijn te verbinden.
Weg Aanleggen 4

Weg Aanleggen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk auto's naar de hartjes te begeleiden voordat de tijd op is. Als je voldoende auto's naar de overkant hebt gekregen ga je door naar de volgende level.
Puzzelen met gif

Puzzelen met gif

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg gif in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid gif in het bakje te krijgen en geen gif het milieu in te laten lekken. Succes!
Logical Element

Logical Element

Denk Spelletjes ? Zie je dat rode lampje? Dat moet een groen lampje worden. Hoe doe je dat? Op de knop drukken natuurlijk!
Waterleiding Aanleggen 5

Waterleiding Aanleggen 5

Denk Spelletjes ? Probeer de pijpleiding aan elkaar te leggen zodat er water doorheen kan stromen.
Waterwinkel

Waterwinkel

Denk Spelletjes ? Maak met de stukken pijp binnen de tijd een leiding tussen de watertanks, zodat het water van de ene tank naar de andere kan stromen. Veel plezier!
Circuit aanleggen

Circuit aanleggen

Denk Spelletjes ? Dit is een puzzelspel waarin je allerlei stukjes weg zo aan elkaar moet leggen, dat er een circuit ontstaat waarover de auto naar de finish kan rijden.
Laat me vliegen

Laat me vliegen

Denk Spelletjes ? Probeer om je speelgoedvliegtuigje in de lucht te houden. Verbind de batterij met het vliegtuigje door er een of meerdere balken tussen te plaatsen en probeer de 'powerup-sterren' ook nog mee te pikken.
Bloemen Verbinden

Bloemen Verbinden

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemen met elkaar om ze weg te spelen. Het is de bedoeling dat je per level alle blokken wegspeelt. Je speelt blokken weg als een verbinding tussen 2 bloemen eroverheen loopt.

Spelletjes - Weg Aanleggen Little Game