LeukeSpellen.Be

Winters Opmaken: Winters opmaken 11, Winters opmaken 2, Winters Opmaken 7, Winters Opmaken 9

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Op wintersport met Dora

Op wintersport met Dora

Meisjes Spelletjes ? Het is winter en het hele land is bedekt met een laagje sneeuw. Dora gaat naar de heuvels en bergen om te skiën en te wandelen. Ze zoekt hiervoor een leuke, sportieve kledingcombinatie. Kun jij haar helpen om die te vinden? Alles is voorhanden: make-up, kapsels, laarsjes, jasjes, mutsen, broeken, rokjes, sneeuwmannen, skiliften, besneeuwde dennenbomen, verlichte en besneeuwde huizen, fonkelende sterren en ga zo maar door. Je kunt de figuren in het spel groter en kleiner maken en je kunt ze op verschillende plaatsen neerzetten. Veel plezier met dit Dora-spel!
Winters opmaken 2

Winters opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? De wintercollectie is uit! Kleed dit meisje zo mooi mogelijk.
Winters opmaken 11

Winters opmaken 11

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Winters Opmaken 9

Winters Opmaken 9

Meisjes Spelletjes ? Kies winterse kleding, accessoires en make up voor dit meisje.
Warme Winterkleding

Warme Winterkleding

Meisjes Spelletjes ? In de winter is het mooi wit buiten, maar het is ook koud. Zoek warme kleding uit voor dit meisje, zodat zij comfortabel de sneeuw en de kou in kan! Je kunt kiezen uit verschillende jasjes en broeken, schoenen en laarzen. Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit. Waar laat je het meisje heen gaan, naar het vliegveld of naar de stad? Zoek bijpassende winterdecoraties uit. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken en neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Winters Opmaken 10

Winters Opmaken 10

Meisjes Spelletjes ? Kies een warme trui en laarzen voor dit leuke meisje.
Winters Opmaken 7

Winters Opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft een feestje vanavond, wat zal ze aantrekken?
Baby's in de sneeuw

Baby's in de sneeuw

Meisjes Spelletjes ? Buiten zie je de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. In het kinderverblijf is het lekker warm. De baby's spelen, slapen, huilen en kruipen net als de andere dagen, totdat ze merken dat het buiten sneeuwt. Ze worden helemaal blij van de witte vlokken. "Vanmiddag gaan we buiten in de sneeuw spelen", beloven de juffies de kleintjes. Richt dit kinderverblijf in zoals je dat leuk lijkt. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende baby's en winterdecoraties.

Spelletjes - Winters Opmaken Little Game