LeukeSpellen.Be

WK Voetbal 2010: Penalty's WK 2010, Surf Up Soccer, Tafelvoetbal, Animal Football 2010

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
Penalty's WK 2010

Penalty's WK 2010

Sport Spelletjes 5,0 Begin aan de wedstrijd, kies je favoriete team en begin aan een zenuwslopende shoot-out! Jij bent afwisselend de speler en de doelman. Als jij het schot mag maken, kun je de richting, hoogte en kracht van je schop beneden je instellen. Als jij de doelman bent, zie je kort voordat de bal eraan komt een kruis in het doel verschijnen. Klik bij die plek om de bal te vangen.
Tafelvoetbal

Tafelvoetbal

Sport Spelletjes 3,0 Speel een leuk potje tafelvoetbal. Elke keer dat de bal voorbij rolt, krijg je een kans om de bal in het doel te schieten. Scoor zoveel doelpunten als je kunt voor de minuut voorbij is. Veel plezier!
Animal Football 2010

Animal Football 2010

Sport Spelletjes ? Probeer dit leuke voetbalspel in de jungle! De leeuw heeft de chimpansee uitgenodigd om een rondje penaltyschieten te spelen. Nu moet de chimpansee zo veel goals schieten als hij maar kan. Bepaal de hoek en de richting van de bal zorgvuldig en schiet prachtige goals!
Surf Up Soccer

Surf Up Soccer

Behendigheid Spelletjes ? Blijf doorsurfen zolang je kunt! Het team van de tegenstander zal proberen om je van je plank te gooien zodra ze de kans schoon zien.

Spelletjes - WK Voetbal 2010 Little Game