LeukeSpellen.Be

Woordzoeker: Galgje, Alfabet Bos, Films Raden, Dierengalgje

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Woorden maken 2

Woorden maken 2

Denk Spelletjes 5,2 Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.
Word Bird

Word Bird

Denk Spelletjes 3,5 Dit gebekte vogeltje heeft een geweldige uitdaging voor je. Stel je woordenschat en puzzelvaardigheden op de proef in dit leuke online spel. Hoe snel kun jij alle verborgen woorden vinden?
Woordendetector

Woordendetector

Denk Spelletjes 2,9 Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.
Witch Crossword

Witch Crossword

Denk Spelletjes 2,7 Deze heks gaat een griezelig avontuur beleven in een spookachtig koninkrijk dat barst van de superleuke kruiswoordpuzzels. Kan jij haar helpen om elke vraag te beantwoorden in deze betoverende woordgame? Ze heeft jouw hulp wel nodig terwijl ze haar reis al vliegend op haar bezemsteel voortzet.
Films Raden

Films Raden

Denk Spelletjes 1,4 Probeer de goede filmtitels te raden door de letters in de juiste volgorde op het scherm te zetten. Als je het echt niet weet, kun je om een hint vragen.
Woordendoolhof

Woordendoolhof

Denk Spelletjes 1,1 Zoek het woord in de doolhof en typ het vervolgens onderaan in het veld.
Galgje

Galgje

Denk Spelletjes 0,7 Raad welke letters er in dit woord zitten voordat het mannetje hangt.
Dierengalgje

Dierengalgje

Denk Spelletjes 0,5 Dit spel lijkt net op galgje, maar nu moet je de naam raden van het dier op de wazige foto. Klik op de letters onder de foto om de naam van het dier te spellen. Als je op een verkeerde letter klikt, brandt de kaars aan de linker kant sneller op. Alle dierennamen zijn in het Engels.
Alfabet Bos

Alfabet Bos

Denk Spelletjes ? De inboorlingen willen Engels leren. Gooi ze zoveel mogelijk woorden toe voordat ze je in hun soep gooien!

Spelletjes - Woordzoeker Little Game