LeukeSpellen.Be

Worms: Pinguïngevecht, Pico, Raft Wars, Sneeuwbalgevecht

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Raft Wars

Raft Wars

Aktie Spelletjes 5,5 Wanneer driejarige Simon diamanten vindt op het strand vlakbij zijn huis, komen er al gauw piraten op af. Simon en zijn broertje zijn vastberaden om hun schat te bewaken. Help jij ze mee?
Raft Wars 2

Raft Wars 2

Aktie Spelletjes 5,2 Simon en zijn broertje hebben de diamanten die ze in Raft Wars hebben gevonden en verdedigd, begraven op een geheime plek op hun eiland. Wanneer ze na een welverdiende vakantie thuiskomen, zien ze tot hun schrik dat er precies op die plek een groot waterpretpark is gebouwd! Ze gaan proberen om het aquapark te saboteren, maar krijgen daarbij te maken met fanatieke beveiligers. Zorg jij dat ze alle vijanden kunnen afschieten en dat ze zelf niet geraakt worden?
Pinguïngevecht

Pinguïngevecht

Multiplayer Spelletjes 5,4 In dit spel vechten pinguïns tegen elkaar. Richt goed en raak de andere pinguïns.
Mickey's Kussengevecht

Mickey's Kussengevecht

Aktie Spelletjes 3,2 Mickey, Donald en Goofy houden een kussengevecht in het hotel waar ze overnachten! De veren vliegen in het rond. Je krijgt telkens 15 seconden om je strategie te bepalen. Zorg dat jij het het langst uithoudt! Je kunt ook nog wat 'geheime' wapens inzetten: papieren vliegtuigjes, waterballonnen en waterpistolen. Ook kun je ballonnen en paraplu's gebruiken. De dozen bevatten gereedschap en geheime aanvallen. Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met zijn tweeën of zelfs met drie spelers.
Piraten

Piraten

Aktie Spelletjes 2,4 Het doel van dit spel is simpel. Doe alles wat nodig is om het andere team te vernietigen. Piraten vechten natuurlijk niet met hun vuisten en daarom hebben ze een leuk arsenaal wapens. Het team dat het langst leeft, wint.
Pandagevecht

Pandagevecht

Behendigheid Spelletjes 2,0 Help deze panda om zijn tegenstanders te verslaan!
Sneeuwbalgevecht

Sneeuwbalgevecht

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi telkens om de beurt een sneeuwbal tegen je tegenstander aan. Versla je tegenstander drie keer om je fort succesvol te verdedigen.
Slinger Gevecht

Slinger Gevecht

Behendigheid Spelletjes 1,5 Probeer je tegenstander te verslaan door objecten op hem te gooien. Je kunt gooien met alle objecten die op de grond liggen. Het ene object brengt meer schade toe dan het andere object.
Kanongevecht

Kanongevecht

Aktie Spelletjes 1,4 Jij probeert een twintigtal kastelen te belegeren met behulp van je kanon. Maar de kasteelheren laten dat natuurlijk niet zomaar gebeuren, en zij schieten terug met hun eigen kanonnen. Probeer daarom om deze kanonnen uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een kanon kapot. De vijandige kanonskogels kunnen jouw kanon direct raken, maar er ook voor zorgen dat de grond eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Bouwen en slopen

Bouwen en slopen

Multiplayer Spelletjes 1,2 Dit is een leuk spelletje waarbij jij en je tegenstander om beurten of tegelijkertijd je eigen toren opbouwen en die van de tegenstander kapot proberen te schieten. Kies je poppetje en je wapen, en ga ertegenaan. Probeer de vijandige bouwwerken op hun zwakste plek te raken, en een zo efficiënt mogelijk wapen in te zetten. Je kunt je bouwstenen upgraden, maar ook je wapen en je toverkracht.
Krabbende katten

Krabbende katten

Behendigheid Spelletjes 1,0 De drie katten Gordon, Blik en Waffle hebben elkaar de oorlog verklaard. Om beurten mogen ze een aanval uitvoeren, en wanneer jij aan de beurt bent, heb je 30 seconden om je strategie te bepalen. Als je een stenen beeldje, een bol wol of een kandelaar raakt, krijg je bonuspunten. De pilaren zorgen voor bescherming. Probeer alle andere katten te verslaan; de kat die het langst leeft, heeft gewonnen.
Planetenoorlog

Planetenoorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Jij verdedigt jouw planeet, en de vijand de zijne. Jij hoort bij het rode volkje, en de vijand heeft allerlei andere kleuren. Om beurten proberen jullie om elkaars planeten zo veel mogelijk schade te berokkenen. Dit doen jullie door op elkaar te schieten en zo stukken uit de planeten te slaan. Hoe groter de planeet, hoe sterker de zwaartekracht. Beschadigde planeten hebben juist minder zwaartekracht. En hoe dichter jouw projectiel bij de planeet komt, hoe groter de aantrekkingskracht.
Pico

Pico

Multiplayer Spelletjes 1,0 Schakel je tegenstander uit in dit spannende worms achtig spel.
Bunker oorlog

Bunker oorlog

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer je tegenstander te verslaan in deze bunker oorlog. Upgrade je wapens en versla je tegenstanders op een tactische manier.
Caribbean Admiral

Caribbean Admiral

Aktie Spelletjes 0,7 Maak je eigen handelsvloot in het Caribisch gebied!
Dieren Gevecht

Dieren Gevecht

Aktie Spelletjes 0,5 Probeer in deze worms variant je tegenstander te verslaan door puin naar je tegenstander te gooien. Je kunt gooien met het puin wat op de grond ligt.
Presidenten Gevecht

Presidenten Gevecht

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer om in deze Worms variant als eerste de andere presidentskandidaat KO te schieten. Je schiet met basketballen en je kan af en toe andere items pakken, om vervolgens daar mee te schieten.
Kinder Oorlog

Kinder Oorlog

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om je tegenstanders in deze "Worms" achtige game te verslaan.
Tijdschriften Verdedigen

Tijdschriften Verdedigen

Denk Spelletjes ? Verdedig de tijdschriften tegen je vijanden in deze worms variant.

Spelletjes - Worms Little Game