LeukeSpellen.Be

Xiao Xiao: Xiao Xiao 8, Xiao Xiao 1, Xiao Xiao 2, Xiao Xiao 3

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Infiltrant in de lucht

Infiltrant in de lucht

Aktie Spelletjes 3,9 Stickpoppetje Ralph moet ervoor zorgen dat hij Henry levend te pakken krijgt! Hij heeft hiervoor verschillende middelen tot zijn beschikking: afluisterapparatuur, een kanonskogel, een harpoengeweer en, last but not least, een plakhandje. Alle middelen leiden weer tot andere situaties waarbij hij weer allerlei hulpjes en gereedschappen kan gebruiken: denk goed na voor je kiest en kijk waar het spel je heen leidt. Een grappig en uitdagend spelletje waar je je de nodige tijd mee vermaakt!
Electricman

Electricman

Aktie Spelletjes 3,6 Electricman 2 HS is een combinatie van straatvechten en het gebruik van bovenmenselijke krachten, waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen.
Xiao Xiao 5

Xiao Xiao 5

Aktie Spelletjes 2,7 Laat deze kleine stickpoppetjes het gevecht aangaan met je computer. Je kunt aanvallen met granaten, geweren of je laars.Je kunt eerst lopen, en dan kun je kiezen of je met granaten, geweren of met je laars aanvalt.
Elysium Man

Elysium Man

Aktie Spelletjes 2,6 Zorg dat dit zwarte stickpoppetje zijn gekleurde tegenstanders verslaat in deze vechtgame.
Stickman Madness 2

Stickman Madness 2

Aktie Spelletjes 2,4 Dit is een mooie schietgame waarmee je in je eentje moet zorgen dat je tegenstanders uitschakelt !
Stick tankgevecht

Stick tankgevecht

Aktie Spelletjes 1,8 Je kunt dit tank-vechtspel aanpassen aan je eigen wensen in het gedeelte 'Skirmish setup'. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen welk gametype je wilt spelen, hoeveel geallieerden en vijanden je wilt hebben, welke tijdslimiet, en welke kaart je wilt gebruiken. Veel plezier in bij het spelen van Stick tankgevecht!
Xiao Xiao 4

Xiao Xiao 4

Aktie Spelletjes 1,7 Je loopt door een oorlogsgebied en wordt continu beschoten. Bovendien krijg je ook nog een heleboel granaten op je af. Als je het moeilijk vindt, kun je ook altijd een beetje valsspelen door de rechter pijltjestoets en Caps Lock ingedrukt te houden.
Xiao Xiao 6

Xiao Xiao 6

Aktie Spelletjes 1,2 Vecht tegen verschillende vijanden en bereik uiteindelijk de eindbaas. Als je goed vecht krijg je 'rage', en met deze woede is het gevecht met de baas en zijn handlangers een makkie!
Xiao Xiao 10

Xiao Xiao 10

Aktie Spelletjes 1,1 Voer diverse missies uit. Van schieten tot parachutespringen, alles komt in dit spel voorbij.
Xiao Xiao 1

Xiao Xiao 1

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer een vijandige basis binnen te dringen. Uiteindelijk kom je bij de ontzettend sterke eindbaas. Schiet de kogels dus goed door zijn hoofd.
Xiao Xiao 8

Xiao Xiao 8

Aktie Spelletjes 0,9 Jij bent een stickpoppetje dat probeert te overleven in verschillende werelden vol gevaren en obstakels!
Xiao Xiao 3

Xiao Xiao 3

Aktie Spelletjes 0,8 Je loopt naar een huis toe, waar een bende vijandige vechtersbazen je opwacht. Het is een gevecht op leven of dood, dus zorg dat je wint! Wanneer je bovenop het huis klimt, zul je zien dat de volgende partij vechtersbazen al klaarstaat om een robbertje te vechten...
Xiao Xiao 2

Xiao Xiao 2

Aktie Spelletjes 0,8 Bij deze Xiao Xiao gebruik je geen geweren maar spierkracht! Je kunt mooie aanvallen in de lucht uitvoeren, maar je kunt ook gewoon boksen. Je komt je vijanden tegen terwijl ze de normaalste dingen aan het doen zijn: dit weerhoudt ze er alleen niet van om meteen terug te slaan!, maar dan kunnen ze toch meteen een klap terug geven.
Stick War 2 Order Empire

Stick War 2 Order Empire

Aktie Spelletjes 0,5 Er woedt een spannend gevecht tussen stickpoppetjes in het amfitheater. Doe mee! Zet je stickpoppetjes op een strategische plek en gebruik de juiste vechttechnieken om de vijand te overwinnen. Klik op 'Play campaign' (links onderaan) als je het spel wilt spelen. Je kunt het spel in drie moeilijkheidsgraden spelen: normaal, moeilijk en krankzinnig. Aan jou de keus!
Stick Run 2

Stick Run 2

Behendigheid Spelletjes 0,4 Dit stokpoppetje beleeft een hachelijk avontuur: hij moet zo hard mogelijk rennen over daken, springen over afgronden en klimmen tegen hoge muren. Met jouw hulp overleeft hij dit misschien, dus doe je best!
Agent B10 Deel 3

Agent B10 Deel 3

Aktie Spelletjes ? Agent B10 is er achter wie zijn vrouw vermoord heeft, maar hij weet nog niet waar ze zijn. Hij zal niet rusten tot hij ze heeft gevonden. Ook deze keer zal hij vele missies moeten volbrengen voordat hij klaar is. Deze keer zijn het er 14. Ze zijn niet allemaal even makkelijk, maar ze kunnen allemaal wel. Het is vaak een heel gepuzzel, maar als het dan lukt is het des te leuker.
Zassin

Zassin

Aktie Spelletjes ? Er zitten moordenaars achter je aan! Het is doden of gedood worden, dus de keuze is makkelijk. Wees snel, anders ben je er geweest!
Detective Wraak deel 1

Detective Wraak deel 1

Aktie Spelletjes ? Mr Vengeance is op zoek naar zijn vrouw en kind. Als hij thuiskomt vindt hij inbrekers in zijn huis en bloedsporen. Maar geen vrouw of kind. Hij volgt de bloedsporen van de overvallers en schiet iedere schurk die hij tegenkomt neer. Gelukkig zijn er ehbo-koffertjes die hem oplappen als hij zelf wordt geraakt en er is ook reserve ammunitie. Help hem alle schurken om te brengen en zijn vrouw en kind weer terug te vinden.
Chaos War 3

Chaos War 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden te verslaan.
Reuzenkanon

Reuzenkanon

Aktie Spelletjes ? Blijf schieten om de hordes vijanden te doden die op je afkomen. Ieder level heeft 5 waves. Je kunt ook aardbevingen en drones inzetten! Schiet de parachutes uit de lucht: deze hebben bonussen bij zich!
Virtual Police 2

Virtual Police 2

Aktie Spelletjes ? Terroristen hebben het vliegveld bezet, probeer de toeristen te redden!
Xiao Xiao 7

Xiao Xiao 7

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen vijanden, maar pas op voor tanks. Die knallen je zo neer. Pak items om sterker te worden, zoals het geweer.
Valor

Valor

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat een stickpoppetje zijn vijanden te lijf met een zwaard en andere aanvalstechnieken. Zorg jij ervoor dat hij in leven blijft en dat hij al zijn vijanden uitschakelt?
Strollin

Strollin

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel, waarin zowel een stickpoppetje als trollfaces de hoofdrol spelen, is het de bedoeling dat je zo ver mogelijk rent en springt zonder dat je links of rechts uit het venster verdwijnt. Hoe verder je rent, hoe meer geld je verdient: dit kunt je uitgeven aan upgrades!
Dodelijke kapsalon

Dodelijke kapsalon

Aktie Spelletjes ? Het doel is simpel in deze kapsalon vol stickpoppetjes: dood iedereen onopgemerkt door in de juiste volgorde op bepaalde voorwerpen te klikken. Hierdoor ontstaan ongelukken en dat is nou precies waar je op uit bent. Een kleine hint: begin rechts bovenin bij de lamp en doe in dezelfde kamer nog iets. Daarna sla je je slag in de kamer links bovenin (de stoel is nogal wankel...) en moet je meteen verder in de kamer daaronder, voordat de kapper de föhn in zijn handen heeft. Succes!
Sift Renegade 3 Defiance

Sift Renegade 3 Defiance

Aktie Spelletjes ? In deze bloederige Siftheads-game gaan we terug naar het verleden van Kiro, voordat hij Vinnie en Shorty nog maar kende. Zijn broer Keinji was toen nog in leven, en samen streden ze met hun katanas en andere traditionele, Japanse wapens, tegen vijandige clans. Verzamel geld om upgrades uit te kunnen voeren: hier zul je in verdere levels veel aan hebben!
Combinatiemeester

Combinatiemeester

Aktie Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk in leven te blijven en zoveel mogelijk combo's te maken. Je hebt een beperkte ruimte om te bewegen, maar je hebt dan ook wel een heleboel karatetrappen en boksstoten om je vijanden neer te meppen. Je beweegt met de pijltjestoetsen en met de spatiebalk spring je. In combinatie met de S- en de A-toets maak je de verschillende bewegingen. Ook heb je wat extra's in de kast liggen, druk maar op de D en je kunt zien wat het is. Als je op de Z drukt kun je het ook nog gebruiken tegen al die rovers.

Spelletjes - Xiao Xiao Little Game