LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zoek Alice in Wonderland. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zoek Alice in Wonderland

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
0,6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Speel dit sprookjesspel met Alice. Alice in Wonderland is een verhaal geschreven door Lewis Carroll in 1865. Alice zit met haar oudere zus aan de oever van een meertje. Wanneer er een pratend, wit konijn langs rent, volgt ze het dier tot in een konijnenhol. Na een lange val door een tunnel blijkt ze zich in de vreemde wereld Wonderland te bevinden. Op haar tocht door Wonderland komt ze vele merkwaardige figuren tegen, zoals de Cheshire Cat, de Maartse Haas en de wrede Hartenkoningin, personages met wie ze verwarrende gesprekken heeft. Uiteindelijk wordt ze wakker en blijkt alles een droom te zijn geweest. Lees in dit spel hoe het verder gaat en vind alle verschillen tussen de plaatjes. Je kunt kiezen uit drie speelopties: makkelijk, medium en moeilijk.

Spelbesturing

Speel dit 'zoek de verschillen'-spel met de muis.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/find-the-differences-alice-in-wonderland.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Zoek Alice in Wonderland Little Game