LeukeSpellen.Be

Zoek de Verschillen: Zoek de Verschillen 1, Zoek de Verschillen 3, Zoek de Verschillen 5, Zoek de verschillen 6

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Vind 500 Verschillen

Vind 500 Verschillen

Denk Spelletjes 4,1 Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.
Zoek de Verschillen 1

Zoek de Verschillen 1

Denk Spelletjes 2,9 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Racebaan verschillen zoeken

Racebaan verschillen zoeken

Denk Spelletjes 2,8 Zoek de verschillen in dit drie levels tellende spel. Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.
Zoek de Verschillen 3

Zoek de Verschillen 3

Denk Spelletjes 2,7 Zoek de verschillen tussen twee foto's. Zodra je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Hoe sneller je het doet, hoe hoger je score is.
Campingverschillen

Campingverschillen

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een kampeerterrein. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Pik je ze er allemaal uit?
Zoek de Verschillen 17

Zoek de Verschillen 17

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek de 5 verschillen in elke foto om naar de volgende level te gaan.
Verschillen zoeken 2

Verschillen zoeken 2

Meisjes Spelletjes 2,6 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Miley Cyrus, Zac Efron en Rihanna.
Verschillende honden

Verschillende honden

Denk Spelletjes 2,6 Er worden twee afbeeldingen getoond van een hond. Op het eerste gezicht lijken ze identiek, maar als je er iets langer naar kijkt, zie je dat er toch de nodige verschillen zijn! Kan je ze alle vijf vinden? Voor iedere verkeerde keuze worden er vijf seconden van je tijd afgetrokken.
Zoek de Verschillen 15

Zoek de Verschillen 15

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zoek alle verschillen in deze Alladin variant van zoek de verschillen.
Kattenhuis

Kattenhuis

Denk Spelletjes 2,6 Lang geleden leefde er een stel kittens samen met hun moeder in de kelder van een oud huis. Ook al was er weinig voedsel en was het er nogal koud, ze leefden toch gelukkig. Vind alle verschillen in de tekening om stap voor stap het hele kittenverhaal te kunnen lezen!
Verschillen zoeken 8

Verschillen zoeken 8

Meisjes Spelletjes 2,6 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Johnny Depp, Hayden Panettierre en Demi Lovato.
Zoek de Verschillen 21

Zoek de Verschillen 21

Denk Spelletjes 2,6 Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Smurf de verschillen

Smurf de verschillen

Denk Spelletjes 2,5 Zoek de verschillen in deze twee op het oog identieke Smurfenplaatjes voor er vijf minuten om zijn. Als je een fout maakt, worden er punten van je score afgetrokken. Succes!
Zoek de Verschillen 5

Zoek de Verschillen 5

Denk Spelletjes 2,2 Probeer om de verschillen in deze 2 fotos te vinden !
De muziekdoos 3

De muziekdoos 3

Denk Spelletjes 2,0 Ook in dit derde deel van De muziekdoos speelt het muziekdoosje een belangrijke rol. De plaatjes in het spel vertellen een verhaal, maar dit gebeurt niet in chronologische volgorde en dat maakt het spel nu juist wat spannender om te spelen. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal. Zoek jij alle verschillen?
Ontdek de verschillen

Ontdek de verschillen

Denk Spelletjes 1,9 Zoek binnen vijf minuten de verschillen tussen de plaatjes en scoor de punten. Als je verkeerd klikt, worden er punten afgetrokken.
Zoek de Verschillen 16

Zoek de Verschillen 16

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Zoek de verschillen 6

Zoek de verschillen 6

Denk Spelletjes 1,7 Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Isis

Isis

Denk Spelletjes 1,7 Volg Isis in haar zoektocht naar haar geliefde en ontdek samen met haar een spookwereld. Zoek de verschillen om verder te komen in het verhaal, maar pas op met wat je wenst: niet alles is even ongevaarlijk!
De muziekdoos 2

De muziekdoos 2

Denk Spelletjes 1,5 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie. Dit is deel twee, en ook dit is weer een prachtig getekend 'zoek de verschillen'-spelletje waarin je nieuwsgierig wordt naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, maar niet in chronologische volgorde, waardoor het des te spannender wordt. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Verschillen zoeken 5

Verschillen zoeken 5

Meisjes Spelletjes 1,4 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Taylor Lautner, Kirsten Stewart en Robert Pattinson.
Zoek de Verschillen 13

Zoek de Verschillen 13

Denk Spelletjes 1,3 Zoek 5 verschillen om naar het volgende plaatje te gaan.
Verschillen zoeken 3

Verschillen zoeken 3

Meisjes Spelletjes 1,1 Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee op het oog identieke afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel zijn de afbeeldingen van Joe Jonas, Beyoncé Knowles en Lady Gaga.

Spelletjes - Zoek de Verschillen Little Game