LeukeSpellen.Be

Zoek de Verschillen: Zoek de Verschillen 1, Zoek de Verschillen 3, Zoek de Verschillen 5, Zoek de verschillen 6

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Robin Hood Verschillen zoeken

Robin Hood Verschillen zoeken

Denk Spelletjes 1,0 Door alle verschillen te ontdekken in de plaatjes bij dit Robin Hood-verhaal, kom je stap voor stap bij de ontknoping van het verhaal! Je moet hiervoor wel het juiste pad zoeken.
Zoek het Verschil

Zoek het Verschil

Denk Spelletjes 0,8 In het land der blinden is éénoog koning! Maar kan hij dan ook een artiest zijn?
De muziekdoos 4

De muziekdoos 4

Denk Spelletjes 0,6 Het muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit alweer deel vier is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Denk Spelletjes 0,5 Bekijk de twee foto's goed en zoek de 11 verschillen. Klik op een verschil als je het gevonden hebt. Met het vergrootglas kun je iets van dichterbij bekijken en als je op de pijp klikt krijg je een hint. Je hebt 5 minuten om alle verschillen te vinden.
De muziekdoos 1

De muziekdoos 1

Denk Spelletjes 0,4 Een muziekdoosje loopt als een rode draad door deze leuke spellenserie, waarvan dit het eerste deel is. Dit mooi getekende 'zoek de verschillen'-spelletje maakt je nieuwsgierig naar ieder plaatje dat volgt. De plaatjes in het spel vertellen namelijk een verhaal, en dat maakt het spel nou precies de moeite waard. Het verhaal wordt niet in chronologische volgorde verteld, en daardoor wordt het des te spannender. Bovendien zitten er precies genoeg verschillen tussen de plaatjes om het leuk te houden, zodat je vrij snel weer door kunt naar het volgende plaatje uit het verhaal.
Verschillen zoeken 1

Verschillen zoeken 1

Denk Spelletjes 0,4 Er zijn drie levels in dit spel. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van een beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet de verschillen wel binnen de tijd vinden, anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Katy Perry, Vanessa Hudgens en Justin Timberlake.
Zoek de Verschillen 10

Zoek de Verschillen 10

Denk Spelletjes 0,2 Zoek de 6 verschillen om naar de volgende level te gaan.
Zoek de Verschillen 20

Zoek de Verschillen 20

Denk Spelletjes 0,2 Probeer binnen de tijd alle verschillen te vinden om naar de volgende level te kunnen.
Zoek de verschillen 7

Zoek de verschillen 7

Denk Spelletjes 0,1 Vind binnen de tijd alle vier de verschillen tussen de twee plaatjes.
Verschillen onder water

Verschillen onder water

Denk Spelletjes 0,1 Zoek alle verschillen in dit onderwaterplaatje. Ieder ontdekt verschil levert je punten op, maar iedere verkeerde klik kost je punten.
Verschillen zoeken 4

Verschillen zoeken 4

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Brad Pitt, Jennifer Aniston en Angelina Jolie.
Verschillen zoeken 7

Verschillen zoeken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Paris Hilton, Lily Allen en Jessica Simpson.
Zoek de Verschillen 22

Zoek de Verschillen 22

Denk Spelletjes ? Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Zoek de Verschillen 14

Zoek de Verschillen 14

Denk Spelletjes ? Zoek per foto de 5 verschillen. Zodra je alle verschillen hebt gevonden krijg je een nieuwe foto.
Stillevens

Stillevens

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in de plaatjes. Best moeilijk, want beide plaatjes zijn van een ander perspectief genomen. En als je drie keer een fout maakt, ben je af.
1 uit 24

1 uit 24

Denk Spelletjes ? In elke level zie je 24 vlakken dezelfde bewegingen maken, althans dat lijkt zo.. 1 van de 24 vlakken beweegt namelijk net iets anders dan de rest, het is aan jou om op te sporen welk vlak dat is!
Doyu verschillen 1

Doyu verschillen 1

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Zoek de Verschillen 11

Zoek de Verschillen 11

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de plaatjes en ontdek de 5 verschillen.
Doyu verschillen 2

Doyu verschillen 2

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in deze mooi getekende plaatjes en krijg het hele verhaal te zien! Voor iedere verkeerde keuze krijg je minpunten, dus denk goed na voordat je klikt.
Zoek de verschillen 8

Zoek de verschillen 8

Kids Spelletjes ? Probeer in elk plaatje de 10 verschillen te vinden voor je tijd op is.
Zoek de Verschillen 12

Zoek de Verschillen 12

Denk Spelletjes ? Klik op de 5 verschillen tussen de twee foto's voor de tijd om is. Als je op de verkeerde plek klikt verlies je extra tijd!
Voetbalverschillen

Voetbalverschillen

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in dit voetbalplaatje! Voor iedere juiste keuze verdien je 10 punten, maar voor iedere verkeerde keuze verlies je er ook 10. In ieder level mag je 3 keer verkeerd klikken, daarna moet je opnieuw beginnen. In ieder level zijn er 3 hints te gebruiken: deze kosten je wel 30 punten.

Spelletjes - Zoek de Verschillen Little Game