LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Wieltje 6 Sprookje

Wieltje 6 Sprookje

Denk Spelletjes 8,0 Help Wieltje zijn vriendin te redden door allerlei puzzels op te lossen. Denk je dat je het kunt?
Adam en Eva: Slaapwandelaar

Adam en Eva: Slaapwandelaar

Avontuur Spelletjes 7,6 O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?
Adam en Eva: Adam het spook

Adam en Eva: Adam het spook

Denk Spelletjes 7,6 Adam gaat op een wervelend avontuur om mensen over de hele wereld de stuipen op het lijf te jagen. Kun jij hem helpen om duikers, toeristen en zelfs nonnen te laten schrikken in dit hilarische zoek- en vindspel? Hij zal je hulp nodig hebben terwijl hij obstakels vermijdt die tussen hem en de mensen staan die hij voor de gek wil houden.
Adam en Eva: Zombie

Adam en Eva: Zombie

Denk Spelletjes 7,3 Adam dacht dat het een gewone, doorsnee avond zou zijn, daarom besloot hij een wandeling te maken. Maar wie had ooit gedacht dat zombiekatten zijn stad waren binnengevallen! Kun jij hem helpen deze ondode katten te ontwijken en veilig thuis te komen in dit hilarische zoek- en klikavontuur?
Adam en Eva

Adam en Eva

Denk Spelletjes 7,2 Het valt niet mee om het paradijs te bereiken. Zelfs niet als je Adam heet...
Adam en Eva 2

Adam en Eva 2

Denk Spelletjes 6,8 Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?
Adam en Eva 4

Adam en Eva 4

Denk Spelletjes 6,7 Wonen in de oerwereld is zeker niet voor bangeriken. Volg Adam terwijl hij aan een andere reeks avonturen begint in dit prehistorische wijs- en klikspel. Hij heeft je hulp nodig terwijl hij hongerige dinosaurussen vermijdt, voor mensetende planten op de vlucht slaat en af en toe een boze holbewoonster ontwijkt.
Adam en Eva 3

Adam en Eva 3

Denk Spelletjes 5,5 Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game