LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Go Robots 2

Go Robots 2

Denk Spelletjes ? Deze coole robots zijn er helemaal klaar voor. Kun jij zorgen dat ze bij het juiste portaal terechtkomen?
Holbewoner Avontuur

Holbewoner Avontuur

Denk Spelletjes ? Deze holbewoner zou voorlopig liever niet in een fossiel veranderen. Kan jij hem beschermen terwijl hij terug naar zijn grot reist? Je kan hem met lekkere dinodrumsticks in de juiste richting lokken zodat hem niets overkomt in dit prehistorische online spel.
Loodgieter in de jungle 2

Loodgieter in de jungle 2

Denk Spelletjes ? Keer terug naar het regenwoud voor een nieuwe reeks loodgietersuitdagingen in dit puzzelspel. Kun jij het water uit dit gevaarlijke meer in je emmer krijgen?
Liefdesweb

Liefdesweb

Denk Spelletjes ? Kun jij zorgen dat deze schattige spin zijn vriendinnetje kan bereiken? Vergeet niet om wat insecten te verzamelen om je energie op peil te houden!
Dokter noot 2

Dokter noot 2

Avontuur Spelletjes ? Deze dappere dokter heeft hét recept voor plezier! Ga samen met hem op een maf avontuur in dit dynamische puzzelspel. Hij probeert thuis te komen nadat een van zijn huisbezoeken is uitgelopen op een regelrechte ramp dankzij een wel heel vervelende vogel.
Eekhoornfamilie

Eekhoornfamilie

Denk Spelletjes ? Kun jij deze eekhoornfamilie helpen met het verzamelen van de eikels voor de komende wintermaanden? Vergeet niet dat samenwerking heel belangrijk is bij het aanleggen van een wintervoorraad.
Ontsnap uit het spookhuis 3

Ontsnap uit het spookhuis 3

Avontuur Spelletjes 3,8 Hoe kom je dat enge spookhuis nou uit? Los allerlei puzzels op om te kunnen ontsnappen. Hiermee zul je nog wel even bezig zijn!
Lucky tower

Lucky tower

Avontuur Spelletjes 2,8 Een waanzinnig grappig spel waar je wel even mee bezig bent! Je bent een ridder die een kasteel is binnengedrongen, maar wat heeft dat kasteel veel deuren! Achter iedere deur schuilt weer een andere verrassing, en soms heb je geluk, soms heb je vette pech. Onthoud goed wat er achter welke deur zat, om niet twee, of zelfs drie keer achter elkaar dezelfde fout te maken! Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!!!
Gladiator Gabriel

Gladiator Gabriel

Avontuur Spelletjes 2,6 Gabriel is een slimme gladiator met ambitie. Kun jij hem in deze point&click-game helpen om het zover te schoppen dat hij geen slaaf meer is, maar de baas van het Colosseum? Hij zal het moeten opnemen tegen wilde dieren, gemene soldaten en gestoorde bewakers. Zoek voorwerpen bij elkaar en zet ze in de juiste volgorde in, zodat Gabriel zijn doel uiteindelijk zal bereiken. Succes!
Bermuda Escape

Bermuda Escape

Denk Spelletjes 2,5 Jij bent gestrand in de Bermudadriehoek, en je schip zinkt langzaam naar de zeebodem. Probeer om hieruit te ontsnappen! In het schip zelf, en daarna ook daarbuiten, vind je allerlei spullen die je kunt gebruiken om weer naar de oppervlakte te komen. Ook zijn er puzzels op te lossen. Laat je hersenen kraken in dit leuke ontsnapspel!
Op zoek naar Melk

Op zoek naar Melk

Avontuur Spelletjes 2,4 Dit katje heeft ontzettend zin in melk. Alleen is de kan waar normaal de melk in zit, helemaal leeg... wat nu? Help jij dit katje om, met behulp van een schatkaart, de melkschat te vinden, zodat het nooit meer hoeft te bedelen om melk?
Peter pinguïn

Peter pinguïn

Denk Spelletjes 2,0 Help Peter pinguïn in zijn strijd tegen de opwarming van de aarde! Klik op de voorwerpen en dieren die hij nodig heeft tijdens zijn reis over de Zuidpool.
Samorost 2

Samorost 2

Avontuur Spelletjes 1,8 Red je hond die ontvoerd is door buitenaardse wezen. Ga door de verschillende levels heen door op de goede plekken te klikken.
Sjappie in de sportschool 2

Sjappie in de sportschool 2

Avontuur Spelletjes 1,6 Als wanhopige, pukkelige, slungelige vrijgezel zou je best wel eens een meisje willen versieren. Maar hoe pak je dat aan? Je krijgt het advies om wat meer spiermassa te kweken om zo indruk te maken op de vrouwen. Eigenlijk zie je dat niet zo zitten, maar vooruit, het is voor de goede zaak. In de sportschool moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Gaat dit jou lukken, zodat je als een soort Schwarzenegger de sportschool verlaat, met een mooie meid aan elke arm?
Zaadje

Zaadje

Avontuur Spelletjes 1,6 Voltooi je reis als boomzaadje en probeer zo ver mogelijk op de wind te vliegen.

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game