LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Smerige gevangenis

Smerige gevangenis

Avontuur Spelletjes 1,3 Ontsnap uit de smerige gevangenis voordat jouw nieuwe celgenoot aankomt! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die je hierbij kunnen helpen.
Zo vampier zo zoon

Zo vampier zo zoon

Avontuur Spelletjes 0,9 Toen moeder Dracula was bevallen van haar zoon, bleek er geen vampier, maar een gewone mensenbaby te zijn geboren! Zijn naam is Jordan. De vampiers in de omgeving krijgen hier lucht van en ze azen op hem. Help jij Jordan om uit deze op bloed beluste omgeving weg te komen?
Hapland 1

Hapland 1

Denk Spelletjes 0,9 Probeer je weg uit Hapland te vinden. Je kunt overal in het spel klikken, en telkens wordt er dan een actie ondernomen. Het is de bedoeling om alles in de goede volgorde aan te klikken.
Dief

Dief

Behendigheid Spelletjes 0,8 Speel een nietsnut die van kinds af aan al stal. Probeer zijn criminele gedrag nog een beetje stijlvol te maken door al klikkend de opdrachten uit te voeren.
Jouw gele onderzeeër

Jouw gele onderzeeër

Avontuur Spelletjes 0,8 Jij bent een visser die in een onderzeeërtje allerlei waterdieren vangt. Kwallen, haaien, het maakt niet uit, je pakt ze allemaal. Zodra je een dier gevangen hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Blauwe plaaggeest

Blauwe plaaggeest

Denk Spelletjes 0,8 Dit blauwe monstertje vindt niets leuker dan mensen bang maken: volwassenen, kinderen, het maakt hem niet uit. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat hij zijn slag kan slaan.
Van Hemel naar Hel

Van Hemel naar Hel

Denk Spelletjes 0,7 Zoek aanwijzingen om uit dit mysterie te ontsnappen.
Liefdesverhalen

Liefdesverhalen

Avontuur Spelletjes 0,6 Help Cupido om zijn pijlen af te schieten en uiteindelijk zelf ook de ware liefde te vinden! Hiervoor moet je allerlei voorwerpen verzamelen en combineren.
Jouw gele onderzeeër 2

Jouw gele onderzeeër 2

Avontuur Spelletjes 0,6 Stap in je gele onderzeeër en ga op zoek naar de Zevende Zeeschat. Probeer zo veel mogelijk kwallen en haaien te doden. Zodra je er één gedood hebt, verschijnt een muntje. Pak deze allemaal! Zorg je wel dat je onderzeeër geen rotsen of andere obstakels raakt?
Je hebt Geluk

Je hebt Geluk

Denk Spelletjes 0,6 Klik de voorwerpen in de goede volgorde om alle verstopte beertjes te ontdekken.
Treinen

Treinen

Denk Spelletjes 0,6 Breng de trein naar het station nadat je de wagons in de goede volgorde hebt gezet. De volgorde wordt op de plattegrond getoond. Klik op de wissels om het richting te veranderen, beweeg de trein, ruil de wagons en meer. Als je de trein binnen de tijd naar het station brengt, krijg je een medaille.
Reïncarnatie happy hour

Reïncarnatie happy hour

Denk Spelletjes 0,5 Het paarse reïncarnatieduiveltje is weer bezig! Hij verzamelt voorwerpen en combineert ze met elkaar. Zo kan het duiveltje allerlei kattekwaad uithalen en dingen optillen. Het is zijn doel om de gereïncarneerde persoon weer terug te sturen naar de hel... hiervoor moet hij de zonde zien vinden die de gereïncarneerde ooit heeft begaan: help hem hierbij!
Dagboek van een Soldaat

Dagboek van een Soldaat

Avontuur Spelletjes 0,5 In deze leuke point & click-game help je het groene soldaatje om uit de rode basis te ontsnappen. Zoek alle voorwerpen die hij nodig heeft, en klik er op het juiste moment op om ze te gebruiken. Zorg dat je alles in de juiste volgorde doet, anders kom je vast te zitten. Goed kijken dus, voordat je klikt!
Polar Express

Polar Express

Kerst Spelletjes 0,4 Probeer de Polar Express goed over de rails te laten rijden. Zet wissels goed om en pak de wagons die je onderweg tegenkomt. Kijk uit voor obstakels en zorg dat de trein niet tegen zijn eigen wagons aan rijdt!
Politie Beren

Politie Beren

Avontuur Spelletjes 0,2 Probeer de gijzelaars te bevrijden met deze speciale beer eenheid. Klik hiervoor telkens op de goede plek om de beren de juiste actie te laten uitvoeren.
Samorost 1

Samorost 1

Avontuur Spelletjes 0,1 Voorkom dat deze piepkleine planeet botst door alle levels te doorlopen in dit schattig getekende spel.
Road Blocks

Road Blocks

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om het bolletje naar de uitgang te krijgen!
Spion

Spion

Avontuur Spelletjes 0,1 Dit is een mix tussen een behendigheidsspelletje, een puzzelspelletje en een strategiespelletje. Je bent een spion, die ongemerkt moet binnendringen in een gebouw. Gaat het je lukken om dit binnen de beschikbare tijd te doen, zonder dat de bewakers je snappen? In het scherm zie je de instructies die je moet volgen om je missie te volbrengen. Veel succes!
Metro Drukte

Metro Drukte

Denk Spelletjes 0,1 Probeer te ontsnappen uit deze drukke metro. Klik van alles aan om een reactie te veroorzaken waardoor de andere personen uit de metro stappen.
Topkok Karel

Topkok Karel

Avontuur Spelletjes ? Topkok Karel is een beetje een warhoofd. Hij vergeet altijd waar zijn spullen zijn, en dat is knap lastig als je in een sterrenrestaurant werkt! In dit point&click-spel heeft hij je hulp nodig om alle spullen te vinden en te verzamelen voor het diner dat hij vanavond moet bereiden!
Cody's vreselijke vakantie

Cody's vreselijke vakantie

Avontuur Spelletjes ? Cody belandt in Punko Hills en besluit om daar wat rond te kijken voordat hij eventueel naar Estland op vakantie vertrekt. Het blijkt niet zo makkelijk te zijn om uit Punko Hills weg te komen!
Duistere hoeken

Duistere hoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om een uitweg te vinden uit het labyrint en wees zuinig met je lampolie! Want in de complete duisternis kun je geen kant meer op...
Verdwenen goudstaven

Verdwenen goudstaven

Avontuur Spelletjes ? De paranormale rechercheurs van Vortex Point krijgen een mysterieuze zaak op te lossen: verdwenen goudstaven. Ga jij met ze op zoek? Vind alle voorwerpen die leiden tot de ontknoping!
Cursor x10

Cursor x10

Denk Spelletjes ? Probeer om met hulp van jezelf op de 16 etage te komen.
Zoek de Weg

Zoek de Weg

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk!
Donald de Dino

Donald de Dino

Avontuur Spelletjes ? Help jij Donald de babydinosaurus om zijn ouders terug te vinden? Deze zijn namelijk gevangengenomen door holenmensen. Zorg dat Donald alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn ouders gevangen worden gehouden! Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Fifish

Fifish

Avontuur Spelletjes ? Een visje wil graag een watertelefoon kopen maar hij heeft er geen geld voor. Hij gaat onder water op zoek naar parels: help jij hem hierbij? Zodra er een cirkel van bolletjes om hem heen draait, kun je op hem klikken en zwemt hij verder.
Tovenaar Waldo

Tovenaar Waldo

Avontuur Spelletjes ? Waldo is een tovenaar die altijd zijn best doet om mensen en dieren in nood te redden. Deze keer moet hij het bos in om de draak te redden, die daar gevangen wordt gehouden door een boze tovenaar. Ga met hem mee en help hem door het donkere woud, door spullen te verzamelen en te combineren. Een leuke point&click game die je zeker tot het eind zult willen uitspelen!
Zoektocht vol mysteries

Zoektocht vol mysteries

Avontuur Spelletjes ? Dit is een mooi getekend avonturenspel, waarin een jongetje op zoek gaat naar de antwoorden op allerlei vragen: "Waar ben ik?" "Waarom verandert alles om me heen steeds?" "Waar moet ik heen?" Het wordt een zoektocht vol mysteries en opdrachten. Ga jij de uitdaging aan?

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game