LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Halo en Pixy

Halo en Pixy

Avontuur Spelletjes ? Pixy komt erachter dat in de grote boom voor zijn huis een kat zit, die daar zelf niet meer uit kan klimmen. Het lukt hem maar niet om Halo wakker te maken, zodat deze hem kan helpen bij de reddingsactie. Help jij hem om alle spullen te verzamelen die nodig zijn om de kat te redden? Ga met je muis over alle voorwerpen en interessante plekken, om spullen te verzamelen. Een leuk point & click-spelletje met mooie graphics!
Spelonk

Spelonk

Avontuur Spelletjes ? Hou je van puzzels? Ga dan de donkere grot binnen, verzamel voorwerpen en los puzzels op om medailles te verzamelen!
Speurneuzen

Speurneuzen

Kids Spelletjes ? Nederlandstalige avonturenspel over de verdwenen neusen in het bos.
Jul in de speelgoedwinkel

Jul in de speelgoedwinkel

Avontuur Spelletjes ? Ben jij in een speelgoedwinkel wel eens een buitenaards wezen tegengekomen? En dan bedoel ik een echte alien, geen pop natuurlijk. Jul, een alien, belandde per ongeluk in een speelgoedwinkel. Nu is dat op zich nog geen ramp, maar de andere speelgoedpoppen hebben hem gekidnapt, en dat is natuurlijk een stuk minder leuk. Kun jij Jul helpen om te ontsnappen? Zoek voorwerpen en combineer ze met elkaar, zodat Jul weer kan gaan genieten van zijn vrijheid?
Sonja de spionne

Sonja de spionne

Avontuur Spelletjes ? Sonja is een spionne, een echte Mata Hari. Deze keer heeft ze de opdracht gekregen om zo ver mogelijk binnen te dringen in het CERN instituut in Bern. Daar ligt namelijk de 'Antimaterie' verstopt. Zodra ze die heeft gevonden, moet ze maken dat ze daar wegkomt. Help haar om deze missie zo snel mogelijk te volbrengen!
Vast in het ruimteschip

Vast in het ruimteschip

Avontuur Spelletjes ? Je bent gevangengenomen in een ruimteschip. Hoe kom je weer naar buiten? Vind het uit in dit grappige zoekspelletje.
Slangenkoningin

Slangenkoningin

Avontuur Spelletjes ? Zoek de schat in de Slangentempel in dit mooi getekende zoekspel! Vind de voorwerpen die jou naar de schat leiden.
Planeet vol gevaren

Planeet vol gevaren

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op het leuke spel 'Water op Mars' ga je op verkenning op een vreemde planeet: zou deze planeet voor bewoning geschikt zijn? Hiervoor moet je de juiste voorwerpen zien te vinden en te combineren. Help jij deze alien om zijn missie te volbrengen? Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen waar dit avontuurlijke buitenaardse wezen iets aan kan hebben.
Tocht vol hindernissen

Tocht vol hindernissen

Behendigheid Spelletjes ? Deze jongen maakt een tocht door Canada. Hij let niet zo goed op waar hij loopt. Voor je het weet, wordt hij door de beer gepakt en is hij één van zijn levens kwijt! Zoek voorwerpen waarmee je obstakels uit de weg kunt ruimen en klik erop zodat ze op de juiste plek terechtkomen.
Dodelijk gemakkelijk

Dodelijk gemakkelijk

Aktie Spelletjes ? Een wetenschapper wil uitzoeken welke bijzondere diersoort hij heeft gevonden en wat de achtergrond van dit dier is. Leid jij hem door zijn eigen verhaal heen door op de juiste momenten op de juiste voorwerpen te klikken? Alleen dan kom je tot de ontknoping van het mysterie!
Zoek de Weg 2

Zoek de Weg 2

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen maar zorg dat politie of hulpverleners je niet zien. Klik overal op maar let goed op de timing
Prismapuzzel 2

Prismapuzzel 2

Denk Spelletjes ? In dit spel zijn er 40 levels met kettingreactie-uitdagingen. Verbind het beginpunt met het eindpunt in het aantal klikken dat je tot je beschikking hebt.
Justin Beaver

Justin Beaver

Avontuur Spelletjes ? Justin Beaver is een jong popidool. Zou je niet eens willen weten hoe een dag in het leven van Justin eruit ziet? Dat kan, je kunt zelf zorgen dat Justin de verschillende momenten van de dag doorkomt. Je moet optreden, langs de fans komen, kijken hoe goed je kunt dansen en zo verder. Klik de juiste voorwerpen in de juiste volgorde en ga naar het volgende level.
Vampierskelder

Vampierskelder

Denk Spelletjes ? Help meestertovenaar Harry om te ontsnappen uit de hangende dwangbuis waar hij voor zijn optreden in is opgesloten. Hij wist toen niet, dat een afstammeling van Dracula zelf het op hem gemunt heeft, en bloeddorstige vleermuizen, weerwolven en spinnen op hem af wil sturen!
Silent Hill kamer 304

Silent Hill kamer 304

Avontuur Spelletjes ? Je dwaalt door een bos, en krijgt een angstig voorgevoel: er staat je iets verschrikkelijks te wachten! Je nadert een viersprong: welke weg kies je? Het hele gebied lijkt wel verlaten, er leven geen mensen meer, alleen nog maar wanhopige zielen. Wanneer je in één van de oude, verlaten gebouwen bent binnengedrongen, vraag je je af: hoe gaan die deuren open? Zoek naar oplossingen in dit superspannende spel dat één grote nachtmerrie lijkt!
Varken in het donker

Varken in het donker

Aktie Spelletjes ? Zorg dat het varkentje bij zijn meisje komt, en hierbij zo min mogelijk levens kwijtraakt in dit gangenstelsel vol scherpe stekels! Het beestje loopt helemaal in het donker, en het is hierdoor onvermijdelijk dat hij vroeg of laat tegen scherpe pinnen aan loopt. Wanneer dat gebeurt, verliest hij een leven en kleurt de omgeving rood... van het bloed. Soms zul je dus een leven op moeten offeren voor een beetje zicht. Vermijd obstakels om zo veel mogelijk levens te sparen. Je kunt levels overslaan en er later naar terugkeren om ze dan pas te spelen. Je kunt ook eventueel spelen zonder maximum aantal levens. Succes!
Verdwaalde astronaut

Verdwaalde astronaut

Avontuur Spelletjes ? Op een heel bijzondere planeet ga jij als astronaut op zoek naar manieren om te ontsnappen. Er zijn verschillende ontsnappingsmogelijkheden: op de eerste planeet zijn dit bijvoorbeeld vliegende schapen of een trampoline. Zoek ze allemaal en ga op weg naar de volgende planeet!
Kamer zonder einde

Kamer zonder einde

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een kamer die je nooit eerder hebt gezien. Probeer om te ontsnappen uit deze mysterieuze ruimte door voorwerpen te zoeken en met elkaar te combineren!
Vreemd wezen

Vreemd wezen

Denk Spelletjes ? Er is een vreemd wezen op de aarde beland, met als missie om zichzelf te vermenigvuldigen tot een leger. Natuurlijk is er flink wat tegenstand van de aardse bevolking. Zoek de manier waarop jij je toch kunt vermeerderen tot een leger. Klik in de goede volgorde op verschillende voorwerpen en laat het vreemde wezen zijn doel vervolgen.
Van Hemel naar Hel 2

Van Hemel naar Hel 2

Denk Spelletjes ? Los de puzzels op en vind uit waarom je daar bent.
Kat Vinden

Kat Vinden

Denk Spelletjes ? Het meisje wil graag bij haar kat zijn, maar ze weet niet hoe ze er moet komen. Kun jij voor haar een weg aanleggen zodat ze bij de kat uitkomt?
Breng me de ster

Breng me de ster

Avontuur Spelletjes ? Help het zwarte poppetje om alle sterretjes te verzamelen en daarna weer terug te keren naar zijn vriendje!
Spring naar huis

Spring naar huis

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat je thuiskomt voordat het liedje is afgelopen!
Broeders

Broeders

Denk Spelletjes ? Alle broeders van deze eskimo zijn onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Als enig overgebleven zoekt hij naar mogelijkheden om ze weer te verenigen. Als jij onderweg alle raadsels goed oplost, krijg jij alle broeders weer samen en is iedereen gelukkig.
Morgenster

Morgenster

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is gestrand op een planeet, en de bemanningsleden die op dat moment nog waren ingevroren, zijn plotseling ontdooid en ontwaakt uit hun kunstmatige slaap. Jij bent Powell, en je gaat op zoek naar je maat Novak, waarmee je gelukkig nog kunt communiceren via een radioverbinding. Veel plezier met het spelen van deze spannende point-and-click game met mooie graphics!
Koerier te Paard

Koerier te Paard

Meisjes Spelletjes ? Je hebt een erg belangrijke taak gekregen, je moet namelijk een speciaal pakketje bezorgen bij de Shetland Paardenshow. Dit pakketje is bestemd voor Ryan Fitzpatrick welke het pakketje hard nodig heeft! Dus probeer zo snel als mogelijk het parcours af te leggen om het pakketje af te kunnen leveren.
Zoek de Weg 3

Zoek de Weg 3

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk Deel 2 en vindt de uitweg.
Mysterieuze Ringen

Mysterieuze Ringen

Denk Spelletjes ? Door de ring over alle platformen te schuiven ga je door naar het volgende level.
Uit vrije wil

Uit vrije wil

Avontuur Spelletjes ? Accepteer je de opdrachten die verschijnen op het scherm in de mysterieuze ruimte die je bent binnengestapt? Je moet een goedje injecteren in een doos in één van de magazijnen van VeriTech. Hiervoor moet je eerst op zoek naar een toegangspasje en een injectiespuit. Hierna ga je op pad in de lege bedrijfsruimte, waar je stap voor stap dichter bij je doel komt. Verzamel alle spullen die je kunt pakken, en gebruik ze op het juiste moment om bijvoorbeeld toegangsdeuren te kunnen openen. Veel plezier met dit uitdagende point & clickspel!

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game