LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Vermiste Kleuren

Vermiste Kleuren

Avontuur Spelletjes ? Er is een ruimteschip in de tuin van meneer Ray neergestort. Help meneer Ray om de verloren kleuren terug te vinden!
Reis door de tijd 2

Reis door de tijd 2

Avontuur Spelletjes ? In deel 2 van Reis door de tijd verkoopt Bill zijn tijdmachine aan iemand die dolgraag terug wil naar de jaren negentig. Waarom? Om wraak te nemen op de Bag Street Boyz, en het ontstaan van de band ongedaan te maken. Speel dit leuke en uitdagende zoekspel!
BNKR

BNKR

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een robot die leeft in een door mensen gebouwde wereld. Waar zijn alle mensen gebleven? De energie die jij en de andere robots nodig hebben om te bestaan, wordt steeds zeldzamer. De zoektocht wordt dan ook steeds moeilijker. Help jij de robot om aan de nodige energie te komen? Succes met dit zoekspel!
Het verhaal van Pliskin 2

Het verhaal van Pliskin 2

Denk Spelletjes ? In deze aflevering van het verhaal van Pliskin neemt Pliskin het nog een keer op tegen Rufus. Nadat Pliskin in een vreemde villa en van zijn geheugen beroofd wakker werd, vond hij Rufus, die hij uiteindelijk door een tijdportaal achterna ging. Hij kwam terecht in een oud kasteel van Rufus en moet hij een weg vinden om te ontsnappen. Help Pliskin om alles te vinden wat hij daarvoor nodig heeft en laat je niet betrappen! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Voetbalfan

Voetbalfan

Denk Spelletjes ? In deze point&click-game help jij een voetbalfan om een plaatsje te bemachtigen in het stadion waar de Europese Kampioenschappen worden gespeeld. Doe je best en verzamel alle voorwerpen die hij nodig heeft in de juiste volgorde!
Een pleziertje

Een pleziertje

Denk Spelletjes ? Je bent iemand nog iets schuldig, en nu moet je er iets voor doen: je moet senator Lobe doden. Klik op de andere figuren om een gesprek aan te gaan en zoek een manier om je missie met succes uit te voeren.
Cavescape

Cavescape

Denk Spelletjes ? Leid je box naar de finish door jezelf te stoppen tegen de randen en obstakels.
Weer eens te laat

Weer eens te laat

Denk Spelletjes ? Johnny, waarom ben je te laat? Deze vraag moet de hoofdpersoon van dit leuke spel meerdere malen per dag beantwoorden. Op de één of andere manier lukt het hem nooit om ergens op tijd te zijn, of het nu gaat om zijn werk, een afspraak met zijn vriendin of een bezoek aan de dokter. Speel deze game om te zien wat er allemaal misgaat vanaf het moment waarop Johnny opstaat, en wie weet kun je hem helpen om de dag wat sneller en efficiënter te beginnen! Voer alle opdrachten in de juiste volgorde uit - je zult zien dat dit nog niet zo makkelijk is! Veel plezier met dit grappige zoek-en-vind-spelletje!
Prismapuzzel 3

Prismapuzzel 3

Denk Spelletjes ? Wat is de bedoeling van dit spel? Verbind de Start met de Finish in het aantal klikken dat je hiervoor krijgt. Als je op een ster klikt, open je een nieuw level. Er zijn verschillende knoppen, met aparte eigenschappen. Vind het allemaal uit in dit leuke denkspel!
Veronica's avonturen

Veronica's avonturen

Denk Spelletjes ? Veronica wordt achternagezeten door buitenaardse wezens met kwade bedoelingen. Haar betovergrootvader heeft haar een amulet gestuurd, waarmee ze in zijn boerderij een machine kan activeren. Dit is een heel bijzondere machine, waarmee ze uit het heden kan verdwijnen. Maar voor het zover is, zul jij haar moeten helpen om in de boerderij datgene te vinden waar ze naar zoekt!
Hapland 2

Hapland 2

Denk Spelletjes ? Kun jij deel 2 van Hapland ook oplossen?
De wijde wereld in 2

De wijde wereld in 2

Avontuur Spelletjes ? Joe wil nòg verder de wijde wereld in! Help jij hem hierbij? Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen om hem verder te helpen.
Schuilplaats 2012

Schuilplaats 2012

Avontuur Spelletjes ? Je hebt de Apocalyps overleefd door in schuilplaats nr. 2012 te gaan zitten. Nu zit je vast in een ondergrondse basis, waaruit je probeert te ontsnappen. Als dit je lukt, ligt het lot van de mensheid in jouw handen! Zoek voorwerpen bij elkaar en zet gebruik ze in de juiste volgorde, zodat je je doel uiteindelijk zult bereiken. Succes!
Chad vs Buster

Chad vs Buster

Avontuur Spelletjes ? Chad heeft een hotdogkraam in Mermaid City. Tot zijn grote frustratie heeft Buster, een gangster, precies naast zijn kraam ook een hotdogkraam geopend! Onder bedreiging pakt hij al Chads klanten af. Tot overmaat van ramp heeft hij Chad ook nog eens aan zijn stoel vastgelijmd. Tijd om in te grijpen! Zoek alle nuttige voorwerpen en gebruik ze in de juiste volgorde. Een hint: ga als eerste op zoek naar het bedieningspaneel van de airco en zet deze op de heetste stand. Succes!
Rennende mannen

Rennende mannen

Denk Spelletjes ? Jij wordt opgeleid als manager, en moet leren om mensen te manipuleren, en ze, zonder dat ze het merken, de kant op te sturen die jij wilt. Leid je proefpersonen naar de uitgang, met behulp van platforms en springplanken. Deze moet je telkens naar de juiste plek verplaatsen, zodat de proefpersonen de goede kant op lopen of springen.
Op zoek naar de olifant

Op zoek naar de olifant

Avontuur Spelletjes ? De olifant is verdwenen! Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je stap voor stap dichter bij de olifant komt. De dieren uit het bos zullen je hier een handje bij helpen!
Dodelijk gif

Dodelijk gif

Aktie Spelletjes ? Probeer om binnen te dringen in de fabriek! Hou hierbij de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Het verhaal van Pliskin 3

Het verhaal van Pliskin 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel in het verhaal van Pliskin. Pliskin is achter Rufus aan door nog een tijdportaal gesprongen, en komt weer in een vreemd huis terecht. Help Pliskin om Rufus eindelijk te vinden en te verslaan! Bruikbare voorwerpen glanzen geel als je er met de muis op wijst. Combineer of gebruik ze om opdrachten uit te voeren en raadsels op te lossen. Succes!
Zoektocht onder water

Zoektocht onder water

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze duiker om alle mysteries op te lossen op de zeebodem van de Bermudadriehoek? Het is een point&click game, waarin je in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen moet klikken. Zo combineer je ze, en kan de duiker ze verderop in het spel gebruiken. Veel onderwaterplezier!
Dodelijke mist

Dodelijke mist

Avontuur Spelletjes ? Ga terug naar 1962: de Cubacrisis is in volle gang - een dreigende atoomoorlog tussen de Sovjet-Unie en de VS. Wanneer een mysterieuze, gevaarlijke mist zich over de stad verspreidt, ga jij je schuilplaats in. Daar is niet alles meer zoals je het er hebt achtergelaten... en je zult echt moeten zoeken om voorwerpen te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Hapland 3

Hapland 3

Denk Spelletjes ? Probeer ook het raadsel van Hapland 3 op te lossen. Je kunt overal klikken, bij elke klik wordt een actie ondernomen.
Habla Kadabla

Habla Kadabla

Avontuur Spelletjes ? Er is ingebroken in de winkel van een tovenaar en de betoverde kassa is gestolen. Ga samen met de tovenaar op zoek naar de kassa. Speel dit grappige en uitdagende zoekspel!

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game