LeukeSpellen.Be

Zoek en Vind: Detective Grimoire, Jungle Avontuur 2, Emoe's speelgoed, Mensen Zoeken

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
The Book of Hidden Objects

The Book of Hidden Objects

Denk Spelletjes 7,5 Eddie is een dappere avonturier en in dit zoek-en-vind spel staat hij op het punt om het mysterieuze eiland Borgabunda te verkennen. Ben jij moedig genoeg om samen met hem op pad te gaan? Hij heeft een mysterieus boek bij zich waarmee hij de verdwenen schatten van het eiland kan vinden.
De prinses op de erwt

De prinses op de erwt

Meisjes Spelletjes 6,7 Deze prins heeft stad en land afgezocht naar een waardige prinsessenbruid, maar zonder succes. Misschien kun jij hem helpen? Zet samen met hem de zoektocht naar zijn toekomstige bruid voort in dit avontuurlijke online spel.
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spelletjes 5,9 Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Zoek het snoep: winter

Zoek het snoep: winter

Denk Spelletjes 5,5 Hou je van snoep en ben je dol op puzzelspelletjes? Dan is dit spel echt iets voor jou!
Snoepjes zoeken

Snoepjes zoeken

Kids Spelletjes 5,3 Hoeveel snoepjes kun jij vinden? Elk level bevat een ander soort puzzel en ze worden steeds moeilijker!
Pearl's Peril

Pearl's Peril

Denk Spelletjes 4,1 Pearl heeft haar vader al jaren niet gesproken. Nu is hij overleden en ze heeft een groot eiland geërfd. Ga samen met haar en haar beste vriendin op zoek naar verborgen voorwerpen. Maar is het eiland wel zo'n gewoon eiland? Ontdek het zelf.
Verstopte cijfers

Verstopte cijfers

Denk Spelletjes 0,3 Zoek de cijfers die in de plaatjes verstopt zitten voor je tijd om is. Als je op iets verkeerds klikt, worden er punten van je score afgetrokken.
Mysterie Stad

Mysterie Stad

Denk Spelletjes 3,3 Help deze barvrouw met het zoeken naar wijnflessen en andere voorwerpen.
Oude taveerne

Oude taveerne

Denk Spelletjes 3,2 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in een oude, verlaten taveerne. Er liggen een hoop spullen: kun jij de voorwerpen uit het lijstje allemaal vinden?
Tahiti's Parels

Tahiti's Parels

Denk Spelletjes 2,8 Jij hebt een lijstje gekregen met allerlei voorwerpen. Hoe snel kan jij ze allemaal vinden?
Zuster Suzy

Zuster Suzy

Denk Spelletjes 2,7 Suzy heeft een baan als zuster gekregen, maar het is een bende in het ziekenhuis! Help zuster Suzy om alle gevraagde dingen te vinden die in het plaatje verstopt zitten. Je kunt de Engelse namen onder aan het beeld zien.
Legend Gouden Paradijsvogel

Legend Gouden Paradijsvogel

Denk Spelletjes 2,7 Ben je er klaar voor om een nieuw avontuur aan te gaan en je vakantie op te geven om op zoek te gaan naar mysteries en een andere legende te onthullen? In dit spel komen er vragenboven, moet je onomkeerbare besluiten nemen om eindelijk het mysterie rond de Gouden Paradijs Vogel te onthullen.
Zoek en Vind 3

Zoek en Vind 3

Denk Spelletjes 2,6 Zoek alle voorwerpen die de oude man nodig heeft, zodat hij jouw vervolgens kan helpen met jouw probleem.
Sabrina's juwelen

Sabrina's juwelen

Meisjes Spelletjes 2,6 Vind de voorwerpen die boven het beeld worden opgesomd. De namen van de voorwerpen zijn in het Engels.

Spelletjes - Zoek en Vind Little Game