LeukeSpellen.Be

Zoek en Vind: Detective Grimoire, Jungle Avontuur 2, Emoe's speelgoed, Mensen Zoeken

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Zoek het bloemstuk

Zoek het bloemstuk

Denk Spelletjes 2,6 Het bloemstuk is ontploft. Zoek binnen tien minuten de stukjes van het bloemstuk die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het bloemstuk weer bij elkaar.
Poetsen op de uni

Poetsen op de uni

Denk Spelletjes 2,5 Tjonge, wat een troep daar in die universiteitsgebouwen! De vreemdste voorwerpen staan, liggen en hangen door elkaar heen. Jij hebt als student een bijbaantje als schoonmaker en hebt van je bazin de opdracht gekregen om het één en ander op te ruimen. De spullen die opgeborgen moeten worden, heeft ze op het bord geschreven. Probeer ze allemaal te vinden zodat het allemaal iets overzichtelijker wordt voor de studenten en professoren.
Verborgen piratenspul

Verborgen piratenspul

Denk Spelletjes 2,5 Zoek alle spullen die deze piraten op hun schip hebben verborgen! Voor ieder gevonden voorwerp krijg je 10 punten. Wanneer je op een verkeerd voorwerp klikt, verlies je 15 punten. De tijd loopt maar door, dus probeer zo snel mogelijk te zoeken!
Legend Amsterdam Diamond

Legend Amsterdam Diamond

Denk Spelletjes 2,2 De slechte invloed van een oude vloek tergt nog steeds de stad Amsterdam. Puzzel je een weg door oude stadsmysteries en ga op zoek naar aanwijzingen, je bent misschien wel aan de grootste speurtocht ooit begonnen.
Gerommel in de jungle

Gerommel in de jungle

Behendigheid Spelletjes 2,2 Alle letters van het alfabet zitten verstopt in het plaatje. Kun jij ze allemaal vinden voor de tijd om is? Let goed op, want als je te snel misklikt, verlies je veel tijd.
Letters in de bloementuin

Letters in de bloementuin

Denk Spelletjes 1,9 Zoek alle letters die in deze mooie bloementuinen verstopt zitten. Zodra je het hele alfabet compleet hebt, mag je door naar het volgende plaatje!
Mysterieuze zoektocht

Mysterieuze zoektocht

Denk Spelletjes 1,9 Help deze arme boer om zijn trieste bestaan iets op te vrolijken door in ieder plaatje dat verschijnt, de ontbrekende voorwerpen, letters of getallen op te zoeken. Stap voor stap kom je zo tot de ontknoping van het verhaal!
Een schoon huis

Een schoon huis

Meisjes Spelletjes 1,8 De school is uit, en Michael komt thuis, waar hij in de gang een rommeltje aantreft. Help hem om de boel in de juiste volgorde schoon te maken. Daarna helpt hij zijn ouders bij het tafel dekken, en is het na het eten tijd om de tafel weer af te ruimen... Voordat hij buiten mag spelen met zijn vriendjes, moet hij eerst zijn kamer opruimen, en het speelgoed in de woonkamer opruimen.
Zoek het snoepje

Zoek het snoepje

Denk Spelletjes 1,7 Ga op zoek naar snoepjes op een stoffige zolder en probeer hierbij telkens ook de drie verborgen sterretjes te vinden! Je kunt voorwerpen ook verplaatsen of laten verdwijnen.
Logeerkamer

Logeerkamer

Denk Spelletjes 1,7 Zoek snel de verstopte voorwerpen die in de plaatjes beneden worden getoond. Kijk goed, want als je op een verkeerd voorwerp klikt, wordt er twintig seconden van je tijd afgetrokken.
Zoek en Vind 2

Zoek en Vind 2

Denk Spelletjes 1,6 Kies elke ronde het figuur welke niet hetzelfde is als de andere figuren. De verschillen zijn soms erg minimaal, dus goed kijken is hier de kunst.
Hamsters Zoeken

Hamsters Zoeken

Denk Spelletjes 1,5 Zoek in alle hoeken van de kamer en vind alle 16 ontsnapte hamsters.
Zoek mijn dagboek

Zoek mijn dagboek

Denk Spelletjes 1,5 Mijn dagboek is zoekgeraakt! Help mij het terug te vinden, zoek snel de stukjes van het dagboek die in de ruimte verstopt zijn en puzzel het weer bij elkaar.
Troll Face Quest

Troll Face Quest

Denk Spelletjes 1,5 Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest!
Jungle Avontuur 2

Jungle Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 1,3 Probeer om dit avonturenspelletje uit te spelen met dit grappige konijntje.
Vriend Redden

Vriend Redden

Denk Spelletjes 1,3 Je vriendje is in een tijd tunnel gevallen en zit daardoor vast! Je hebt hulp gevraagd aan een medicijnman, maar hij kan je alleen helpen als jij voor hem bepaalde voorwerpen verzamelt. Dus waar wacht je op? Begin vlug met zoeken!
Oppas en spion

Oppas en spion

Denk Spelletjes 1,3 In deze game is Jackie Chan, alias Bob Ho, zowel spion als babysitter. Spionneren is zo moeilijk niet, maar babysitten wel, en een combi van beide lijkt uit te lopen op een ramp! Help Bob de spion-babysitter om de kinderen te beschermen door alle opdrachten in het spel uit te voeren.
Pinokkio Nummers Zoeken

Pinokkio Nummers Zoeken

Denk Spelletjes 1,3 Zoek de aangegeven nummers, die in verschillende vormen voor kunnen komen in de tekening. Zorg ervoor dat je niet onnodig klikt, want dat kost je punten.
Boohbah

Boohbah

Kids Spelletjes 1,1 Verken deze magische wereld samen met de Boohbah's, en ontdek allerlei geheimen.
Mensen Zoeken

Mensen Zoeken

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de persoon van de foto te vinden in deze grote groep.
Zoek de Ster

Zoek de Ster

Denk Spelletjes 0,8 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Onderwater

Onderwater

Behendigheid Spelletjes 0,8 Duik naar deze prachtige onderwaterwereld en vind de verborgen objecten!
Alfabet Zoeken

Alfabet Zoeken

Kids Spelletjes 0,5 Kijk goed naar het plaatje en probeer alle letters van het alfabet te vinden.
Verborgen cijfers op de racebaan

Verborgen cijfers op de racebaan

Denk Spelletjes 0,5 Op de racebaan zitten allerlei cijfers verborgen. Zorg dat je ze allemaal gevonden hebt voordat de tijd om is!
Emoe's speelgoed

Emoe's speelgoed

Kids Spelletjes 0,4 Haal de flat overhoop en vind Emoe's speelgoed. Je moet er als eerst 5 hebben!
Scuba

Scuba

Avontuur Spelletjes 0,3 De motor van je schip is kapot. Ga onder water op zoek naar onderdelen waarmee je een nieuwe motor kunt bouwen! Dit bouwen doe je vlakbij je schip of bij een werkbank. Combineer de juiste voorwerpen met elkaar: deze combinaties vind je onder 'recipes'. Als je diep wilt duiken, zul je eerst dingen als een werkbank, een zuurstofkast en een lamp moeten bouwen. Houd je batterij, je zuurstofgehalte en de druk op je duikpak goed in de gaten. Je kunt je laser, je lamp, je duikpak, je zuurstofpeil en je laarzen upgraden.
Zoek de Ster 3

Zoek de Ster 3

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.
Schuur opknappen

Schuur opknappen

Denk Spelletjes 0,3 Knap een prachtige oude schuur op en ga op zoek naar oude schatten om je project mee te bekostigen.
Zoek de Ster 2

Zoek de Ster 2

Denk Spelletjes 0,3 Probeer in elke level de ster te vinden, deze kan op verschillende manieren verschijnen. Elke level is een soort puzzel die je op moet lossen om de ster te voorschijn te toveren.

Spelletjes - Zoek en Vind Little Game