LeukeSpellen.Be

Zoek en Vind: Detective Grimoire, Jungle Avontuur 2, Emoe's speelgoed, Mensen Zoeken

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Fotos Maken

Fotos Maken

Kids Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk mensen of dieren op de foto te zetten. Hoeveel foto's kun jij maken tot de batterij op is?
Hartjes zoeken

Hartjes zoeken

Meisjes Spelletjes 0,1 In dit schattige plaatje zijn allemaal hartjes verborgen. Probeer ze allemaal te vinden, dan is de bonbondoos vol. Op ierder hartje staat iets leuks. Doe goed je best, want er zijn er een aantal wel heel goed verstopt.
De wraak van de doerian

De wraak van de doerian

Denk Spelletjes ? Weet jij wat een doerian is? Het wordt ook wel een stinkvrucht genoemd en dat is niet voor niets! Help jij deze stinkende doerian om alle andere vruchtjes te pakken? Plaats allerlei vormen op de juiste plaats, zodat de doerian precies langs alle vruchtjes komt.
Spul Zoeken

Spul Zoeken

Denk Spelletjes ? Hoe snel ben jij in het vinden van spullen?
Rommel in de ruimte

Rommel in de ruimte

Denk Spelletjes ? Er zweven allerlei voorwerpen in de ruimte. Zoek de voorwerpen die onderaan worden weergegeven tussen alle andere rommel en verdien zo punten. Voor iedere verkeerde keuze worden punten van je score afgetrokken.
Waar is 2014?

Waar is 2014?

Denk Spelletjes ? Waar zit 2014 toch verstopt? Ga op zoek in dit bijzonder mooi getekende point & clickspel. Combineer de voorwerpen die je vindt met elkaar om zo de oplossing van het mysterie te vinden. Weer een leuk spel van Mateusz Skutnik, de ontwikkelaar van bijvoorbeeld Stiekeme Dief en Cat en de Dagmerrie!
De Familie Berenstain

De Familie Berenstain

Denk Spelletjes ? De familie Berenstain gaat picknicken. Moeder Berenstain heeft een lijstje gemaakt van alle dingen die ze mee wil nemen. Kan jij haar helpen om al het eten te vinden?
Maskers schieten

Maskers schieten

Denk Spelletjes ? Vind de maskers van de verscheidene stammen en schiet ze weg.
Scherpschutterjacht

Scherpschutterjacht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een scherpschutter in de stad. Vind alle andere scherpschutters en schiet ze af.
Zoek de gouden bijl

Zoek de gouden bijl

Denk Spelletjes ? Zoek binnen 10 minuten alle voorwerpen die in dit plaatje verstopt zitten. Klik op deze voorwerpen om punten te verdienen. Voor iedere foute keuze, verlies je punten.
Safari Fotograaf

Safari Fotograaf

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de perfecte foto te maken van de dieren die hier rond lopen. Hoe beter de foto hoe meer punten je krijgt. Je kan de foto aan het einde van het spel ook afdrukken.
Zoek de Ninja

Zoek de Ninja

Denk Spelletjes ? Er zit telkens een ninja tussen de nonnen! Het is aan jouw om die ninja zo vlug mogelijk te vinden, hoe vlugger je de ninja vindt des te meer punten je krijgt!
Detective Grimoire

Detective Grimoire

Avontuur Spelletjes ? Los de detective game op

Spelletjes - Zoek en Vind Little Game