LeukeSpellen.Be

Zombie Aanval: Zombie Aanval, Zombie Aanval 3, Smoelen schieten, Billy's Moordpartij

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Dead Zed 2

Dead Zed 2

Aktie Spelletjes 0,5 Hongerige zombies komen op je af: schiet ze allemaal kapot!
Zombiejagers

Zombiejagers

Aktie Spelletjes 0,4 Bescherm je gebouw tegen de zombie-invasie en zorg dat jouw eenheden de zombies van iedere verdieping verjagen! Voor iedere gedode zombie verdien je geld. Je bestuurt je manschappen via walkie-talkie. Succes!
Zombiecrypte 2

Zombiecrypte 2

Avontuur Spelletjes 0,4 Er zijn twee mannetjes in een crypte beland, en ze willen hier graag uit ontsnappen. Hiervoor moeten ze in ieder level de uitgang zien te bereiken. Het is hierbij nodig dat ze elkaar helpen, door bijvoorbeeld op knoppen te gaan staan om deuren te openen. Help jij ze naar de uitgang, door alle springplanken en hendels slim te gebruiken?
Evilgeddon Spooky Max

Evilgeddon Spooky Max

Aktie Spelletjes 0,3 In deze spookstad is het niet pluis, dat voel je meteen. Wanneer je in je eentje over straat loopt, komen er steeds meer zombies en skeletten op je af, met kwade bedoelingen. Het is aan jou om je te verdedigen met allerlei verschillende wapens! Zombies zijn traag en gemakkelijk uit te schakelen. Skeletten zijn redelijk snel en gemakkelijk uit te schakelen. Spoken zijn niet gevaarlijk en dragen items bij zich die je hard nodig zult hebben in dit gevecht. Probeer zo veel mogelijk zombies en skeletten uit te schakelen om geld te verdienen waarmee je upgrades kunt uitvoeren.
Zomballonnen

Zomballonnen

Aktie Spelletjes ? De zombies willen jouw hotel bezetten om er een flink feest te vieren in de penthouse. Jij als portier bent het hier niet mee eens en je barricadeert de deur. Je had er even geen rekening mee gehouden dat zombies uitstekende ballonvaarders zijn, die ook op een andere manier dan via de trap naar boven kunnen komen. Je bent niet voor één gat te vangen: dan probeer je toch gewoon om met een ouderwetse pijl en boog alle ballonnen uit de lucht te schieten?
Zombieheld

Zombieheld

Aktie Spelletjes ? In je eentje moet jij opboksen tegen groepen zombies die op straat op jou afkomen. Gebruik je geweer en schiet ze allemaal op tijd neer, zodat ze jou niet te pakken krijgen! Na ieder level krijg je de mogelijkheid om upgrades uit te voeren. Als je voldoende geld hebt verdiend, kun je bijvoorbeeld een ander geweer uitkiezen. Het wijst zich allemaal vanzelf wanneer je begint met spelen!
War Zomb Avatar

War Zomb Avatar

Aktie Spelletjes ? Jullie worden wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig hebben jullie een geweer om de zombies op afstand te houden. Bovenin zie je de tijd die je hebt om te zoeken voordat een nieuwe wave begint; links zie je berichten en opdrachten en rechts kun je kijken hoe het staat met de waves en met je munitie, levens en wapens.
Zombie burp

Zombie burp

Denk Spelletjes ? Geef de zombies te eten door ze tegen de gevangenen aan te laten rollen. Soms kan dit heel direct, maar naarmate je vordert in het spel zul je de zombies via allerlei omwegen naar hun prooien moeten leiden.
Zombietelefoon

Zombietelefoon

Aktie Spelletjes ? Je telefoon gaat: het is één van je vrienden, die bedreigd worden door hongerige zombies. Daar ga jij, als echte zombiebestrijder, natuurlijk een stokje voor steken!
Voor dood achtergelaten

Voor dood achtergelaten

Aktie Spelletjes ? Rambo, je wordt boven de jungle uit een helikopter gegooid en de bedoeling is duidelijk: dat je opgevreten wordt door de zombies die daar wonen. Gelukkig laat jij je niet zo makkelijk bang maken en ga je het gevecht aan met de monsters. Je verschanst je achter een stapel zandzakken en begint te schieten op de monsters die op je afkomen. Alleen op die manier kun je overleven!
Pillow City Revelation

Pillow City Revelation

Aktie Spelletjes ? Xiro werkt bij een game developer in Pillow City. Op een dag gebeuren er vreemde dingen op kantoor: zijn collega's lijken te zijn afgeslacht en er zijn nog overlevenden in het gebouw. Ga op pad met Xiro, verzamel spullen en red de overlevenden!
Kale zombies

Kale zombies

Aktie Spelletjes ? Een zombiespel met een grappig verhaal: een haargroeimiddel heeft ervoor gezorgd dat mensen in zombies zijn veranderd en een nòg weelderiger haardos willen. Ze gaan op zoek naar mensen met bijzondere kapsels. Drie van die mensen stappen in hun auto's en slaan op de vlucht... achtervolgd door hordes zombies!
Hot Zomb

Hot Zomb

Aktie Spelletjes ? Ashley, Cody en Mike spelen in een band. Samen beleven ze allerlei avonturen en gaan ze de zombies te lijf! Als er bandleden doodgaan tijdens het gevecht, kun je ze tot leven wekken door er dichtbij te blijven staan. Maak verkoopmachines stuk voor bonuspunten en schiet op rode tonnen om ze te laten ontploffen!
Infectonator Hot Chase

Infectonator Hot Chase

Aktie Spelletjes ? Infectonator is een zombiegame waarin je zo veel mogelijk mensen moet besmetten, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Zombies pletten

Zombies pletten

Aktie Spelletjes ? Plet alle zombies, met je blote handen of met wapens!
Zombies in Londen

Zombies in Londen

Aktie Spelletjes ? Ga samen met Rupert Whitewater de strijd aan tegen de boze tovenaar en zijn zombieleger, die samen de stad Londen onveilig maken! Op de kaart zie je in welke stadsdelen jullie aan het werk moeten. Bij de 'skills merchant' kun je extra vaardigheden kopen, maar hiervoor moet je natuurlijk wel voldoende punten hebben behaald. Zorg dat je de zombies uitroeit voordat ze jou te pakken krijgen!
Wilde Zombiewesten

Wilde Zombiewesten

Aktie Spelletjes ? In het Westen gaat het er wild aan toe, en al helemaal wanneer er ook nog zombies rondlopen. Help jij de barman van deze saloon om de zombies buiten de deur te houden? Je moet op ze schieten, maar wordt ook door ze achtervolgd. In dat laatste geval moet je allerlei obstakels zien te ontwijken terwijl ze je op de hielen zitten. Verzamel de munten die je onderweg tegenkomt! Na ieder voltooid level keer je terug naar de saloon, waar je wapens kunt aanschaffen om de zombies nog beter te lijf te kunnen gaan.
Zombiecraft

Zombiecraft

Aktie Spelletjes ? Kies je strijder: Steve of Herobrine en ga de strijd aan tegen de zombies in dit donkere labyrint. Zorg dat je goed zicht houdt op je poppetje, anders wordt hij afgeslacht door de bloeddorstige zombies!
Zombies op je akker

Zombies op je akker

Aktie Spelletjes ? Wanneer zombies jouw erf betreden, aarzel je geen seconde: je grijpt je wapen en valt aan. Hoe meer zombies je uitschakelt, hoe meer sterren je verdient: met deze bonuspunten kun je upgrades uitvoeren. De kratten bevatten onderdelen voor je tractor, dus maak ze open wanneer je ze ziet!
Zombieloopgraaf

Zombieloopgraaf

Aktie Spelletjes ? De Eerste Wereldoorlog is afgelopen, maar sergeant Kirley krijgt orders om naar een verlaten loopgraaf te gaan. Daar blijken vreemde dingen aan de hand te zijn. Ondanks dat de loopgraaf op het eerste gezicht verlaten lijkt, zijn er wel degelijk soldaten aanwezig: namelijk zombies, gedode soldaten die tussen leven en dood zijn blijven hangen. Ga ze te lijf met de wapens die je tot je beschikking hebt, want ze hebben het op je gemunt! Je kunt deze game zowel in de challenge mode als in de survival mode spelen.
Billy's Moordpartij

Billy's Moordpartij

Aktie Spelletjes ? Billy leidt een rustig leventje totdat zijn stad op een dag wordt overspoeld door zombies. Billy wil een kijkje nemen bij zijn vriendin Farah, pakt zijn gitaar en begint te lopen. Raak alle zombies die je tegenkomt. Als je een vraagteken ziet, zoek en vind spullen die nuttig kunnen zijn. Succes!
Zombies in de regen

Zombies in de regen

Aktie Spelletjes ? Anna's broer is vermist, en Anna weet zeker dat hij nog in de zombiestad is die over 15 dagen gebombardeerd gaat worden door de vijand. Ze is vastbesloten om hem te vinden, help jij haar hiermee? Ze moet hiervoor alle zombies neerknallen die op haar afkomen.
Flaming Zombooka 3

Flaming Zombooka 3

Denk Spelletjes ? Dit is het derde deel uit deze leuke zombie-spellenserie! Barry Zooka is weer op zombiejacht, en wordt hierbij geholpen door een aantal medewerkers van het circus dat zijn tenten heeft opgezet in deze spookstad vol zombies. Probeer in alle veertig levels de zombies uit te schakelen!
Een dozijn zombies

Een dozijn zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies blijven maar komen! Het is geen dozijn, maar het zijn er tientallen, misschien zelfs honderden en jij moet ze allemaal tegenhouden. Knal ze neer en zorg dat ze niet binnendringen in jouw vesting.
Krankzinnige zombies

Krankzinnige zombies

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer waarmee je ze van je af kunt houden. Het worden er steeds meer, dus schiet snel en precies! Je kunt het spel in de 'career'- en 'survival'-modus spelen. Je hebt de moeilijkheidsgraden normaal, moeilijk en krankzinnig.
Zombies lokken 2

Zombies lokken 2

Aktie Spelletjes ? Speel het vervolg op 'Zombies lokken'! De zombies in deze stad zijn dol op hersenen! Ze leven in het riool maar komen af en toe boven de grond. Jij wilt zo veel mogelijk zombies uitschakelen, dus wat is er beter lokaas dan een vers stel hersenen? Plaats ze op een strategische plaats, zodat de zombie in de val loopt.

Spelletjes - Zombie Aanval Little Game