LeukeSpellen.Be

Zombie Aanval: Zombie Aanval, Zombie Aanval 3, Smoelen schieten, Billy's Moordpartij

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Bezopen zombies

Bezopen zombies

Behendigheid Spelletjes ? Het gaat er in deze verlaten goudzoekersstad ruig aan toe tussen cowboys en zombies. Ook jij wordt aangevallen door dronken zombies, die uit zijn op jouw tequila! Probeer om het zo lang mogelijk uit te houden, en om zo veel mogelijk zombies te doden. Hoe beter je vecht, hoe meer geld je verdient, waarmee je betere wapens kunt kopen.
Kelder vol zombies

Kelder vol zombies

Aktie Spelletjes ? Je bent helemaal alleen in het donker, en wilt maar één ding: terug naar het licht. Er komen allerlei enge zombies met sikkels op je af. Probeer ze uit te schakelen door op ze te schieten en vecht je een weg door het duister, op weg naar het licht!
Infectonator 2

Infectonator 2

Aktie Spelletjes ? In deze zombiegame is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen besmet, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Zombieruzie

Zombieruzie

Aktie Spelletjes ? Langzaam verandert de hele mensheid in een grote groep zombies die elkaar aanvallen en opeten. Het wordt één grote ruziënde en vechtende bende en jij, als enige overgebleven mens in deze groene monstermassa, gaat proberen om ze allemaal neer te knallen. Zorg dat je het hek dat jou beschermt, overeind blijft!
Zombies lokken LP

Zombies lokken LP

Denk Spelletjes ? Heb je 'Zombies lokken' wel eens gespeeld? Dit is de Level Pack van dit leuke zombiespel! Lok de zombies in de val door hersenen op een strategische plaats neer te leggen: ze komen geheid op dit lokaas af en zo kun jij die engerds uitschakelen!
Bite Jacker

Bite Jacker

Aktie Spelletjes ? Het doel van dit spel: overleven! Je zult hiervoor de zombies moeten uitschakelen en als je tijd over hebt, kun je onschuldige mensen redden, als die in nood verkeren.
Zombie Ripper

Zombie Ripper

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen zombies in allerlei verschillende lugubere omgevingen: een verlaten kathedraal waar het spookt, een begraafplaats en een donker riool.
Puzzelzombies

Puzzelzombies

Aktie Spelletjes ? In een eng steegje, bij een boerderij, in een ziekenhuis, in een winkelcentrum en nog op andere plekken in de stad ga jij vechten tegen zombies. Dit doe je niet op de gebruikelijke manier, door te schieten of te slaan, maar door series van twee of meer gelijksoortige bolletjes weg te spelen.
Bijtende zombies

Bijtende zombies

Aktie Spelletjes ? Probeer zo veel mogelijk mensen te bijten en zo lang mogelijk in 'leven' te blijven! De mensen die je gebeten hebt, veranderen ook in zombies (je herkent ze aan hun groene hoofden). Zo vorm je je eigen zombieleger. Let wel op dat je zombieleger niet te groot wordt: hoe meer zombies, hoe minder mensen en hoe minder eten er voor je is. Ook zij hebben namelijk honger! Hoe verder je komt in het spel, hoe minder mensen er over zijn en hoe meer punten deze waard zijn.
Flaming Zombooka

Flaming Zombooka

Aktie Spelletjes ? Als eerste kies je je personage: Barry Zooka, Ninjella, Bavis Tricky of The Big G. Vervolgens trek je ten strijde tegen de zombies die in jouw richting komen gewaggeld. Als je hun hoofd raakt, krijg je meer punten. Kijk wel uit dat je geen mensen raakt!
De Beslissing

De Beslissing

Aktie Spelletjes ? Er is een zombieinvasie gaande, en langzaam veranderen alle steden in zombiekolonies. Er zijn maar weinig soldaten die de moed hebben om de zombies te lijf te gaan. Jij bent één van hen en je gaat proberen om zo veel mogelijk zombies te doden, zodat er weer menselijk leven mogelijk is in de verlaten steden...
Superzombiekiller

Superzombiekiller

Aktie Spelletjes ? Je wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig heb je een geweer. Dood zombies om radertjes te verzamelen. Deze kun je inwisselen voor wapenonderdelen. Met deze wapenonderdelen kun je weer wapens vrijspelen. In de tijd die je over hebt, kun je zoeken naar voedsel, en kun je de omheining repareren.

Spelletjes - Zombie Aanval Little Game