LeukeSpellen.Be

Zomers drietal: Engeltjes Aankleden, Superster Serie 1, Superster Serie 5, Superster Serie 6

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Jessie's Van Gogh-couture

Jessie's Van Gogh-couture

Meisjes Spelletjes ? Jessie is dol op de schilderijen van de beroemde kunstenaar Vincent van Gogh, maar ook op kleding. Kun jij haar helpen met het ontwerpen van de perfecte jurk in dit ontwerpspel voor meiden?
Pou: Real Haircuts

Pou: Real Haircuts

Meisjes Spelletjes 2,1 Probeer je kapperskunsten uit op het bruine beestje in Pou: Real Haircuts! Je kunt kiezen uit wel tientallen verschillende kleuren om Pou's haarlokken mee te verven. Borstels, kammen en scharen zijn voorhanden om het diertje een complete make-over te geven. Trim en stijl het haar precies zoals jij wil!
Wintermode en vrienden

Wintermode en vrienden

Meisjes Spelletjes 1,2 Kom, fashion designer: er is weer werk aan de winkel! Vier vrienden staan te wachten om door jou in een winterse outfit te worden gestoken. Ze gaan wandelen in de sneeuw, dus je moet wel op zoek naar een beetje warme kleding. Er is een ruime keuze aan jassen, broeken, laarzen, sjaals, warme mutsen, truien, brillen en omslagdoeken. Zoek de kleuren en stijlen die jij het mooist vindt en probeer alles uit. Je kunt in dit spel ook kiezen uit verschillende haarkleuren en -stijlen, gezichtsvormen, make-up en huidskleuren. Je kunt de vrienden dus helemaal kleden en opmaken naar jouw smaak!
Pou moet zich scheren

Pou moet zich scheren

Meisjes Spelletjes 0,2 Pou heeft zijn baard laten groeien. Hij lijkt wel een holbewoner. Kun jij hem een scheerbeurt geven in dit make-overspelletje? Pak eerst de schaar en knip zijn baard een beetje bij. Denk je dat hij een snor of een sik moet laten staan? De keuze is aan jou!
Superster Serie 1

Superster Serie 1

Meisjes Spelletjes ? Miley Cyrus is beroemd geworden dankzij haar hoofdrol in de serie Hannah Montana. Hier speelt zij de rol van Miley Stewart, een normale scholiere die een dubbelleven leidt: 's avonds is ze namelijk de populaire popster Hannah Montana. In deze game kan je deze knappe actrice nog mooier maken met behulp van make-up en kleding. Ook kan je haar haarkleur en de achtergrond veranderen. Maak er een prachtig plaatje van!
Het is Kerstmis

Het is Kerstmis

Meisjes Spelletjes ? Zacht valt de sneeuw uit de lucht. In de verte hoor je het rinkelen van de belletjes van een arrenslee. Het is bijna kerst. Wat een bijzondere tijd is dat toch elk jaar weer. Onder de kerstboom liggen kleurige pakjes met lange linten en in de keuken staat de kalkoen al klaar. Vanavond is het feest. Deze drie meisjes zoeken nog een feestelijke kerstoutfit. Help jij ze met het zoeken naar de leukste combinatie?
Superster Serie 5

Superster Serie 5

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige zangeres. Haar naam is Fergie en ze is de zangeres van de popgroep The Black Eyed Peas. The Black Eyed Peas zijn wereldberoemd. Hun laatste hits waren: "I gotta feeling" en "Boom Boom Pow". Fergie heeft ook een eigen solocarrière. Ze had een wereldwijde nummer 1-hit met het liedje "Big girls don't cry". Maak deze geweldige zangeres nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Fergie!
Superster Serie 6

Superster Serie 6

Meisjes Spelletjes ? Kijk naar het plaatje van deze prachtige actrice. Haar naam is Keira Knightly. Ze is geboren in Londen en is heel bekend door haar rol als Elizabeth Swann in de film Pirates of the Caribbean. Ze heeft ook gespeeld in Love Actually en speelt Eliza Doolittle in de film My Fair Lady, die dit jaar uitkomt. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Keira!
Superster Serie 2

Superster Serie 2

Meisjes Spelletjes ? Wat een mooi plaatje van deze jonge actrice. Haar naam is Emma Watson en deze Britse actrice is in Parijs geboren. We kennen haar natuurlijk allemaal uit de Harry Potter-films, waarin ze de rol van Hermelien Griffel speelt. Ze begon hiermee toen ze nog maar 9 jaar oud was. Tot nu toe heeft ze in zes delen van de Harry Potter-film serie gespeeld. De komende jaren komen er nog twee delen bij. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Emma!
Superster Serie 4

Superster Serie 4

Meisjes Spelletjes ? Kijk eens naar de grote, sprekende ogen van deze actrice. Haar naam is Ashley Olsen. Ze is in Californië geboren en ze heeft een tweelingzus, genaamd Mary-Kate. Toen ze negen maanden oud waren begonnen Ashley en haar zus mee te spelen in de populaire TV-serie Full House. Het was de start van een carrière als actrice. Zij en haar zus speelden ook in heel wat succesvolle films. Mattel heeft een pop naar haar vernoemd en Ashley en haar zus hebben een ster op de Hollywood Walk of Fame. Maak deze geweldige actrice nog mooier in dit spel. Je kunt haar veranderen op allerlei manieren, precies zoals jij dat leuk vindt. Je kunt haar kapsel en haarkleur veranderen, haar kleren, en de kleur ervan. Je kunt de kleur van haar ogen en haar huidskleur veranderen, en ook nog een mooie bijpassende lippenstift en oogschaduw kiezen. Na deze makeover kies je de mooiste achtergrond. Veel plezier met Ashley!
Engeltjes Aankleden

Engeltjes Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Het is een prachtige dag. Deze kleine engeltjes spelen in de lucht. Ze zijn gelukkig en hebben een hoop plezier. Kun jij ze lief en mooi aankleden? Geef ze een hemelse look.
Skincraft

Skincraft

Kids Spelletjes ? Bouw je eigen Minecraft-personage en kies hierbij uit honderden opties!

Spelletjes - Zomers drietal Little Game