LeukeSpellen.Be

Zwaarden en Sandalen: Oorlogsprins, Zwaarden en Sandalen 3, Zwaarden en Sandalen, Zwaarden en Sandalen 2

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Oermensgevecht

Oermensgevecht

Aktie Spelletjes 4,1 Probeer om een goed leger op te bouwen om al je opkomende tegenstanders af te maken. Zorg dat je eigen terrein veilig blijft.
Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Zwaarden en Sandalen Veldslagen

Aktie Spelletjes 0,4 In dit deel van zwaarden en sandalen gaat het om tactiek. Je zal veel moeten vechten, maar nu met een heel leger. Je kan kiezen of je landen gaat veroveren of dat je echt zelf veldslagen gaat meemaken. Koop daarvoor goede soldaten, anders verlies je. Je kan ook nog extra skill points gebruiken, om de vijand bang te maken of juist je eigen leger te motiveren. Kies en goede tactiek en win daarmee het spel, veel succes!
Zwaarden en Sandalen

Zwaarden en Sandalen

Aktie Spelletjes 5,6 Maak je eigen gladiator en schakel anderen uit.
Zwaarden en Sandalen 3

Zwaarden en Sandalen 3

Avontuur Spelletjes 5,6 Probeer in dit spel alle gevechten te winnen en zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Voor dit geld kun je weer allerlei spulletjes kopen.
Zwaarden en Sandalen 4

Zwaarden en Sandalen 4

Avontuur Spelletjes 5,4 Speel dit leuke avontuur waar je je vijanden moet verslaan. Je bent om en om aan de beurt.
Zwaarden en Sandalen 5

Zwaarden en Sandalen 5

Avontuur Spelletjes 4,6 Je bent een beginnende gladiator. Koop en wapenrusting en wapens en probeer de top te bereiken.
Zwaarden en Sandalen 2

Zwaarden en Sandalen 2

Aktie Spelletjes 4,3 Waan jezelf in het oude Rome van gladiatoren en arenagevechten. Je hebt vast Zwaarden en Sandalen I al wel gespeeld, en kent misschien de principes van het spel nog wel. De basisprincipes van Zwaarden en Sandalen II zijn hetzelfde gebleven: maak je eigen gladiator, en verdeel hierbij zijn 'skills' precies zoals jij dat wilt. Je kunt je gladiator bijvoorbeeld laten uitblinken in kracht, maar ook in uithoudingsvermogen of toverkracht. Koop hierna wapens en een wapenrusting voor hem, en voeg hier toverspreuken en toverdranken aan toe. Dan is hij klaar om te gaan vechten tegen andere gladiatoren, om zo ervaring op te doen en goud te winnen, dat je vervolgens weer kunt gebruiken om nog meer wapens te kopen. Zo vergroot je je kansen om een nieuw arenagevecht te winnen. Probeer om in ieder level van Zwaarden en Sandalen II de juiste strategie te vinden en toe te passen. Wie weet versla je uiteindelijk alle tegenstanders wel, en word je de kampioen van het amfitheater!
De Barbaren vallen aan

De Barbaren vallen aan

Aktie Spelletjes 4,0 De Barbaren vallen aan! Ze zijn uit op jouw goud maar jij gaat daar een stokje voor steken. Plaats allerlei verschillende soldaten op verschillende strategische plekken, zodat deze de Barbaarse binnendringers kunnen tegenhouden.
Zwaarden en Sandalen 10

Zwaarden en Sandalen 10

Aktie Spelletjes 3,8 Hoeveel rondes houd jij het vol in een riddergevecht?
Samoerai Verdediging

Samoerai Verdediging

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om in deze rpg game verschillende vechters voor je te maken. Probeer om deze te trainen in verschillende standen.
Zwaarden en Sandalen 9

Zwaarden en Sandalen 9

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer binnen 30 jaar een goed lopend dorp te bouwen en val je vijanden aan voordat zij jouw aanvallen.
Monster Gevecht

Monster Gevecht

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer in elk gevecht te winnen van je tegenstander. Zorg ervoor dat je telkens net iets vlugger slaat dan je tegenstander, hoe beter je hem raakt des te meer levens hij verliesd. Pas op dat de tegenstander jou niet raakt. Aan het einde van elk gevecht kun je betere wapens halen.
Honger naar Macht

Honger naar Macht

Aktie Spelletjes 2,3 In dit spel help je Arthur om 14 gebieden te veroveren. Gebruik je goud om vestingwerken en troepen te kopen. Je kan de hulp van vier soldaten inroepen, die elk hun unieke eigenschappen hebben. Arthur blijft op zijn post om zijn soldaten te leiden, maar pas op dat de vijand niet bij hem komt: als zijn levenskracht afneemt, is het spel voorbij. Gelukkig heb je een betrouwbaar zwaard om jezelf te verdedigen! Je krachtigste wapen is een katapult, waarmee je keien en toverdranken naar de vijanden kunt schieten. De toverdranken hebben alle drie een andere werking. Je kan muren en torens bouwen, maar let op: deze kan je alleen op je eigen grondgebied neerzetten. Er zijn in totaal zeven heersers die je moet verslaan, en elk van hen heeft een andere verdedigings- of aanvalsstrategie.
Oorlogsprins

Oorlogsprins

Aktie Spelletjes 1,9 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Zwaarden en Sandalen 6

Zwaarden en Sandalen 6

Aktie Spelletjes 1,9 Train deze jongen en maak een echte strijder van hem. Door veel te oefenen en de juiste skills op te waarderen kun je ervoor zorgen dat je onverslaanbaar wordt.
Kingdom Fire

Kingdom Fire

Aktie Spelletjes 1,5 Speel dit RPG spel met vele items en toverspreuken!
Mazinger Z

Mazinger Z

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht met deze robots tegen elkaar! Laat zien wie de sterkste is!
Oorlogsprins 2

Oorlogsprins 2

Aktie Spelletjes 1,1 Je zit in een gebied met veel vijanden. Vecht met je kleine leger tegen de overmacht. Zorg dat een soldaat van jou aan de overkant komt en je hebt gewonnen. Voor de tegenstander geldt hetzelfde.
Murloc

Murloc

Aktie Spelletjes 0,9 Dit is een grote RPG game waarin je allerlei opdrachten moet volbrengen met Murloc.
Zwaarden en Sandalen 7

Zwaarden en Sandalen 7

Denk Spelletjes 0,9 Probeer de vijandige troepen te verslaan voordat ze jou verslaan.
Gross Out

Gross Out

Aktie Spelletjes 0,5 Vecht tegen je andere tegenstanders en versla ze allemaal !
Tovenaar Saga

Tovenaar Saga

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer je vijanden in dit avontuurspel te verslaan met wapens en magie.
De lans

De lans

Aktie Spelletjes 0,3 Heb jij ook zo genoten van Robin Hood en Koning Arthur. Het waren hele goeie films. Altijd er van gedroomd een ridder te zijn? Dan is hier je kans. In dit spel ben jij de ridder en mag je laten zien hoe goed je bent. Je zit op een paard en mag bewijzen dat je weet hoe een steekspel werkt. Door heel snel op je muis te klikken gaat je paard harder galopperen en kun je dus meer schade aanrichten. Als de ridders bijna bij elkaar zijn, kun je met de muis richten op verschillende lichaamsdelen. Heb je genoeg punten verzameld dan kun je in de winkel upgrades kopen voor je helm, je lans, je schild, ja, zelfs je paard. Verover de schone jonkvrouwe door alle ronden te winnen!
Imperium

Imperium

Aktie Spelletjes 0,3 Bouw een stad met een leger en probeer het hele eiland te veroveren.
Monsters Den

Monsters Den

Avontuur Spelletjes 0,3 Probeer om in deze RPG game alle opdrachten succesvol te voltooien !
Hero RPG

Hero RPG

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een RPG game als de oude Zelda game !
Zwaarden en Sandalen 8

Zwaarden en Sandalen 8

Aktie Spelletjes 0,1 Versla met behulp van je leger alle Orcs die je onderweg tegenkomt. Probeer het hele gebied te veroveren.

Spelletjes - Zwaarden en Sandalen Little Game