LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zwart op wit. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zwart op wit

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Highscores
TODOOOOO! TODOOOOO!
 
0,7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit spelletje gaat over een stickpoppetje en een inktdruppel op een verfrommeld stukje papier. In zo min mogelijk tijd moet het poppetje naar de uitgang lopen, en hierbij zo veel mogelijk sterretjes verzamelen. Vergeet niet om om de inktdruppel ook te verplaatsen: deze druppel is op bepaalde punten onmisbaar. Het poppetje kan door paarse muren heen, maar niet door stippellijnen; voor de inktdruppel geldt het omgekeerde. De inktdruppel kan van kleur veranderen. Wanneer hij op die manier bijzondere krachten heeft verzameld, kan hij tijdelijk een andere vorm aannemen. Dit is bijvoorbeeld erg handig om op knoppen te drukken, of om het poppetje een opstapje te geven. Loods het poppetje en zijn inktdruppel door alle 30 levels heen!

Spelbesturing

Klik op Start om een level te beginnen. Gebruik A en D om naar links en rechts te lopen. Springen en tegen muren opklimmen doe je met W. Druk op S wanneer je langs een muur naar beneden wilt glijden, of wanneer je aan een platform wilt gaan hangen. Als je W ingedrukt houdt, en beurtelings op A en D drukt, spring je van de ene muur naar de andere, waardoor je steeds hoger komt. De inktdruppel volgt je muiscursor, en kan van vorm veranderen wanneer je erop klikt (hiervoor moet hij wel eerst een andere kleur hebben gekregen). Druk op E om de verkennersmodus te activeren.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/api_games/new/crumpled.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Zwart op wit Little Game